Video – makeup look i frizura inspirirani Kim Kardashian

 photo kimkinspiredlook_zpsf68osk8p.jpg

Danas vam donosim video tutorijal u kojem vam pokazujem kako da postignete jedan od (brojnih) Kim Kardashian lookova, ali i popularnu frizuru koju valjda cijeli svijet nosi u posljednje vrijeme :). Radi se o dutch braids, iliti obrnutim pletenicama. Ovo nije prvi put da vam pokazujem kako ih plesti, a ako pitate mene one su poprilično jednostavne te se od običnih pletenica razlikuju samo u tome što ne pletete pramen preko pramena već pramen ispod pramena te tako dobijete podignuti/izbočeni izgled pletenice.

Što se tiče samog makeupa, Kim je poznata po konturiranju tako da sam Petru, koja se ponovno našla u ulozi modela, poprilično iskonturirala, ali naravno prilagodila to sve njezinom licu.

Uvijek prilagodite makeup sebi, svojim potrebama i željama. Ne treba se svako lice konturirati niti treba konturirati na njemu apsolutno sve. Ja sam se s ovim lookom htjela malo zabaviti, isprobati neke stvari i to pokazati vama.

Ako vas zanima kako postići ovaj look pogledajte video:

 Fotke:

 photo petra_kimk_zpsurffrzta.jpg

 photo petra_kimk2_zpsimwjfeqg.jpg

 photo petra_kimk4_zpsbl48osuh.jpg

 photo petra_kimk5_zpsra72jsbk.jpg

 photo petra_kimk3_zpskdauvdxa.jpg

 photo petra_kimk6_zpspxqfohrw.jpg

Sviđa li vam se ovaj look?

Martina

About Martina

Vizažistica sa zagrebačkom adresom koja se šminkanjem bavi već više od pet godina te ima vlastiti makeup studio (mm studio). Osim što šminka, veliki je zaljubljenik u kozmetiku i kozmetičke proizvode te se upravo zbog toga upustila u blogerske vode.

Leave a Reply

CommentLuv badge