Too Faced Naked Eye

Zadnja stvar koju sam kupila u Sephori prije zatvaranja je ova paleta od Too Faced.

Paleta ima tri velika kao bazna sjenila – In the Buff, Birthday Suit (može se koristiti i kao bronzer) i Pink Cheeks (može se koristiti kao highlighter). U paleti se nalazi i šest manjih sjenila – Pillow Talk, Like a Virgin, Satin Sheets, Unmentionables, Lap Dance i Stiletto.

Na prvi pogled paleta izgleda divno, sadrži neutralne boje koje ja nekako najviše volim jer najčešće posežem upravo za njima. Međutim, pigmentiranost nije najbolja. Na očima se Pillow Talk i Satin Sheets uopće ne vide, tj. vidi se nekakvo lagano presijavanje. Like a Virgin je isto slabo pigmentirana, ali možda malo bolje nego prethodna dva. Unmentionables i Lap Dance su začuđujuće lijepo pigmentirana. Stiletto je totalni fail, crna mora biti crna ko ugljen ili za mene to naprosto nije to.

Što se tiče većih baznih sjenila/highlightera In the Buff i Birthday Suit su ok, dok je Pink Cheeks opet slabije pigmentiran.

Cijena ove palete je oko 250 kuna i mislim da postoje bolji proizvodi na koje možete potrošiti svoje novce. Poprilično sam se razočarala jer je na prvu djelovala tako divno, ali eto peh..

Evo mojih slika, uzmite u obzir da sam ne znam koliko puta prešla sa pojedinim sjenilima kako bi bila vidljiva :/

Ugodan dan!:)

About Martina

Vizažistica sa zagrebačkom adresom koja se šminkanjem bavi već više od pet godina te ima vlastiti makeup studio (mm studio). Osim što šminka, veliki je zaljubljenik u kozmetiku i kozmetičke proizvode te se upravo zbog toga upustila u blogerske vode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge