Tom Ford Honeymoon paleta sjenila – recenzija i swatchevi

 photo paleta1_zpsrnuojfew.jpg

Ovo je zasigurno najljepša paleta sjenila koju posjedujem, od samog dizajna ambalaže pa do nijansi. Divim joj se svaki put kada je primim u ruke, apsolutno je prekrasna! Realno, bila bi grehota da paleta koja košta 64 funte nije prekrasna u svakom smislu, ali događalo se da me upravo skupi proizvodi razočaraju.

Od Tom Forda sam probala nekoliko proizvoda, neki su hit, a neki su miss. Recimo rumenilima nisam bila oduševljena, mislim da omjer cijene i kvalitete nije na nivou.

Paletu mi je naručila Petra, aka The Brush Stash, sa stranice Selfridges. Lovile smo ju bome neko vrijeme jer je stalno bila rasprodana. Shipping sa Selfridges stranice je skup (15 funti), tako da je idealno ako se možete s nekime upariti i podijeliti troškove.

 photo paleta2_zps0laoaqdq.jpg

U paleti dobijete četiri sjenila, imaju metallic odnosno frost finish i naginju na topliju stranu. Mogu se koristiti mokra kao i suha. Kada sjenila koristim bilo s vodom ili bilo s nečime drugime kako bi im promijenila teksturu, onda volim sastrugati malo sjenila i napraviti to mimo same palete/ambalaže kako ne bi utjecala na ostatak sjenila.

 photo paleta3_zpsn4nlyud6.jpg

Sva sjenila su divno pigmentirana, krasno se nanose i blendaju. Baš su me oduševila s kojom lakoćom se nanose i kako se divno stapaju jedno s drugim. Jedna od boljih tekstura sjenila koje posjedujem, a bome ih imam dosta.

Na mojim kapcima su potrajala i do 13 sati bez ikakvog micanja ili nakupljanja u pregibu, što je stvarno wow. Naravno, nosila sam primer ispod jer na mojim masnim kapcima ništa ne drži bez primera pa ne bi bilo fer da sam ih tako procjenjivala. Ako imate masne kapke onda je primer nešto što vjerujem koristite prilikom svakog šminkanja, a ako su vam kapci normalni i/ili suhi onda ga s ovom paletom možete preskočiti. Pigmentacija je divna s ili bez primera, a na slici možete vidjeti kako izgledaju swatchevi na mojoj ruci. Ovdje nisam koristila primer i doslovno je stavljen jedan potez svake nijanse.

 photo paleta_zpsdciidsjk.jpg

Ako imate viška love i želite se počastiti ova paleta je i više nego dobar odabir :). Meni je iduća na popisu Nude Dip. Toliko me je ova paleta oduševila da ih sada želim skupiti sve :D.

Sviđa li vam se?

Martina

About Martina

Novinar po struci, u duši shopping ovisnik i bjuti zaljubljenik te mama male Sare.

8 Replies to “Tom Ford Honeymoon paleta sjenila – recenzija i swatchevi”

 1. Drago mi je da je tebe oduševila, moja recenzija neće biti baš toliko pozitivna.. :D Ali da, paleta je sama po sebi stvarno jako lijepa, ne mogu reći da nije. :)

  1. Ha ha, grozna si! Paleta je divna :P

   1. Pa jeeeee, hahaha, ali ja imam par sitnih prigovora, šta da radim! :D
    The Brush Stash recently posted…By Terry Sun Designer Palette in 02 Light & Tan Vibes (review and swatches)My Profile

 2. O daaaa, paleta je predivna i potpuno se slažem s tvojom recenzijom. :) I ja ih želim još, iako mi je ova realno najljepša :D

  1. Je, i meni je ova najljepša.. a želim ih sada sve :D

 3. Bas je lijepa i boje su koliko vidim super pigmentirane :)

  1. Jesu, odlične su pigmentacije!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.