Šiške

Više manje uvijek imam šiške, nekada su duže, nekada su kraće, ali kada god želim malo promijeniti frizuru, a da ipak promjena ne bude drastična – odrežem šiške.

Ove sam pak odrezala neki dan, zaželjela sam ih se. Zimi ih se zaželim, ljeti pak želim da budu što duže jer mi uglavnom smetaju na licu. Istina, ljeti kada je vruće, sve mi smeta..

Mislim da sam u svojih trideset godina imala šiške svih mogućih verzija i oblika, od onih jako kratkih (grozno!), onih koje su išle u v (e da mi je naći sliku, tada mi je kosa bila na gornjem dijelu crna, a na dnu crvena) pa do onih klasičnih ili onih na stranu.

Šišam ih kod frizera, ali ih skraćujem i održavam doma. Zaista nije teško te ako vas zanima kako ih šišam slobodno mi recite u komentarima pa ću snimiti video kada ove moje dođu do faze za šišanje (što će vjerujem biti ubrzo jer su duže pa mi idu u oči). I ove sam malo doradila kada sam došla doma jer nekako frizeri to super lijepo stiliziraju i imaju neki svoj način koji ja doma ne mogu rekreirati tako da ih uvijek na kraju malo prilagodim svom stiliziranju.

 photo siske_zpstyscnbuk.jpg

Ovakve šiške su mi nekako najdraže jer ih mogu nositi na stranu, po sredini ili pak kompletno ukloniti s lica. Uvijek kada ih režem volim da budu ošišane tako da mi daju opcije, ovisno o tome kako mi koji dan dođe da ih stiliziram.

Kada perem kosu njih uvijek prvo osušim i to tako da uzmem četku i kao da ih češljam prema dolje, zatim lijevo, zatim desno i naravno sve te pokrete pratim fenom. Ako mislim da im treba malo odizanja, nekakvom manjom četkom ih skupim od ispod i podignem, usput fenirajući. Uvijek pazim da ih ne odignem previše, ali ako se i to dogodi lako ih ponovno češljanjem prema dolje i feniranjem vratim.

Volite li vi šiške?

Martina

About Martina

Novinar po struci, u duši shopping ovisnik i bjuti zaljubljenik te mama male Sare.

2 Replies to “Šiške”

  1. Tebi siske super stoje i bas osvjezi promjena!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.