Set Nanshy kistova za oči – slike i recenzija

 photo nanshy_glavna_zpsasp5rioq.jpg

Prije neka dva tjedna ekipa s Pink Pande poslala mi je set Nanshy kistova za oči* na testiranje i od tada su na isprobavanju :). Iako je proizvod ustupljen na recenziranje, mišljenje o proizvodu je moje vlastito te to što je proizvod dobiven kod mene ne igra neku ulogu u smislu da bi pohvalila proizvod koji mi ne odgovara. Isto tako, ako dobijem proizvod koji mi nije tako dobar najčešće ni ne završi na blogu.

Sada nakon tog uvoda, bacimo se na same kistove. U Nanshy setu dobijete sedam kistova za oči po cijeni od 320,90 kuna. Cijena je u biti pristupačna jer kada taj iznos podijelite sa sedam, dobijete cijenu od cca 46 kune za jedan kist. U zadnjih par godina dobili smo i više nego nekoliko kvalitetnih brendova makeup kistova po pristupačnim cijenama. Neki od meni dražih su Zoeva, Real Techniques, EcoTools (dm, Kozmo) i EcoBella (dm, Kozmo), Body & Soul (Müller) itd.

Ako želite raditi konkretnije makeup lookove bez kistova naprosto ne možete, čak se još i nekako možete provući bez određenih kistova za lice te se poslužiti prstima, ali na očima vam to neće tako lako poći za rukom (čitaj panda look :D).

U Nanshy setu dobijete sedam kistova sintetičke dlake, i to:

 • Precise Bent Eyeliner –  nakošen/savinut kist za eyeliner; mislila sam kako će mi biti čudan za korištenje, ali nanošenje eyelinera s njim je vrlo jednostavno i lako
 • Angled Detailer – mali kosi kist, odličan za obrve/eyeliner/sjenila
 • Flat Definer – ravno rezani kist, idealan za tightline 
 • Blending Eyeshadow – kist za blendanje sjenila; veći od eye crease kista te odličan za nanošenje sjenila po cijelom kapku
 • Eye Crease – kist za nanošenje i blendanje sjenila u pregibu kao i vanjskom v kutu oka (najdraži iz cijelog seta, odličan!)
 • Tapered Crease – manji kist za blendanje s kojim možete biti ultra precizni
 • Large Shader – veći flat kist za nanošenje sjenila (jedini koji mi je meh)

Kistovi dolaze u čvrstoj kartonsko-plastičnoj ambalaži te nemate brige da će se oštetiti na putu do vas.

Kistovi su me pozitivno iznenadili, jedini koji mi se malo manje svidio je Large Shader kist. Nekako je previše zbijen te mu je dlaka prekratka za nanošenje sjenila po nekom mom ukusu. Mislim da ću njega koristiti za nanošenje korektora.

Svi ostali su mi jako dobri, a ako želite možete ih vidjeti u akciji u zadnjem tutorijalu, samo sam njih koristila (za oči) – Urban Decay Naked Smoky look.

Sintetički kistovi su odlični što za suhe, što za kremaste proizvode jer ne upijaju puno proizvoda u sebe te su vrlo jednostavni za održavanje. Puno se lakše peru od kistova sa životinjskom dlakom, brže se suše te ono najbitnije cruelty free su.

Kistove možete kupiti na Pink Panda web shopu.

Slike

 photo nanshy_zpsljums7cw.jpg

 photo nanshy2_zpsmtszs6xn.jpg

 photo nanshy4_zpsjgkkiquu.jpg

 photo nanshy5_zpstcdwjowb.jpg

 photo nanshy3_zpsssqasech.jpg

 photo nanshy6_zpsq94oqcwj.jpg

Jeste već isprobali Nanshy kistove?

Martina

*pr uzorak

About Martina

Novinar po struci, u duši shopping ovisnik i bjuti zaljubljenik te mama male Sare.

5 Replies to “Set Nanshy kistova za oči – slike i recenzija”

 1. Izgledaju dobro i čine se super, no problem je što bi mi tri kista samo skupljala prašinu pa mi se to nikako ne isplati iako je cijena u redu u odnosu na broj kistova u setu. Bacit ću pogled na pojedinačne kistove van seta. :D
  Mell recently posted…NYX LIQUID ILLUMINATORMy Profile

  1. mene su baš pozitivno iznenadili.. sviđa mi se što su od sintetičke dlake pa ih mogu koristiti i za kremaste i za suhe proizvode.. iako osobno više volim kupiti pojedinačne kistove nego cijeli set, rijetko kada se dogodi da su mi svi kistovi u setu super/potrebni :)

 2. Nisam ih isprobala, ali lijepo izgledaju. Baš ću si poškicati i za EcoTools kistove, nekako sam Ih obilazila, :-).

 3. Baš lijepo izgledaju, mislim da ću se odlučiti. Naročito me zanima taj nakošen kist za eyeliner ;)

  1. Taj je kist totalno fora i u biti dosta praktičan :)
   Martina recently posted…Beauty UK high brow kitMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.