Real Techniques Miracle Complexion Sponge, recenzija

 photo RT_spuzva_zpsf90nzu26.jpg

Bila sam uvjerena kako sam ovu spužvicu recenzirala i onda sam išla pretražiti blog te je ispalo da nisam pa sam odlučila danas podijeliti svoje dojmove o njoj s vama.

Makeup spužvice su za mene glavni način za nanošenje tekućeg pudera, odnosno za njegovo blendanje u kožu. Makeup spužvice savršeno stope puder s kožom i nema straha da će nakon tapkanja biti nekakvih grubih linija ili prijelaza.

Osim za puder, koristim ih i za blendanje korektora, kremastih proizvoda za konturiranje, kremastih rumenila i highlightera. S njima završim nanošenje svakog proizvoda i nekako sam se toliko naviknula koristiti ih da se bez njih osjećam kao da mi ruka fali i da ne mogu završiti look ako bar malo ne potapkam sa spužvicom.

Prije nekoliko godina Beauty Blender se nije mogao kupiti kod nas već smo ga naručivali online, a i cijena mu je bila viša pa smo više manje svi tražili dupeove za njega.

Mislim da sam isprobala apsolutno sve moguće zamjene na tržištu i niti jedna nije bila ni blizu toj mekoći i elastičnosti originalnog Beauty Blendera. Sve dok nisam probala Real Techniques spužvicu, ali postoji ali. No, krenimo redom.

 photo RT_spuzva4_zpsennndtev.jpg

Ona ima jajasti oblik isto kao i Beauty Blender, ali na jednoj strani je kao odrezana i taj dio je savršen za utapkavanje korektora. Tu mi je čak i draža nego Beauty Blender za korektor.

 photo RT_spuzva3_zpsjmmu0d1j.jpg

Real Techniques spužvica za nanošenje pudera nije toliko elastična kao Beauty Blender, vrlo lako izgubi formu već nakon nekoliko korištenja te ju je lako oštetiti. Beauty Blender je u toj kategoriji skoro pa nepoderiv. Iako se preporučuje da ga se mijenja svakih 6 mjeseci iz higijenskih razloga, ja jedan svoj Beauty Blender imam već dvije godine i dalje je u savršenom stanju. Ne tetošim ga, trebate vidjeti kako perem i dezinficiram svoje alate pa biste se možda i čudili kako to da su još uvijek živi :D.

 photo RT_spuzva2_zpsckfxhp2m.jpg

Real Techniques spužvica je idealna zamjena za Beauty Blender za one koji tetoše svoje makeup aplikatore i koji paze prilikom pranja i dezinfekcije kao i prilikom same aplikacije. S obzirom na to da ja nisam ta, uništila sam skoro svaku RT spužvicu koju sam imala. Prilikom pranja gubi boju, ali to joj ne uzimam za zlo jer sve te spužvice s vremenom od pranja izgube boju. Ako ste pak kao ja, grublji i kod aplikacije i prilikom pranja onda je originalni Beauty Blender za vas.

Može se kupiti preko Pink Panda web shopa ili u dm drogerijama. Cijena joj je 52,90.

Koristite li spužvice za makeup, jeste li probali ovu od Real Techniques?

About Martina

Novinar po struci, u duši shopping ovisnik i bjuti zaljubljenik te mama male Sare.

3 Replies to “Real Techniques Miracle Complexion Sponge, recenzija”

  1. Od onih sam koji testose!!! I luda za cetkama tako da nema te spuzvice koja zamijeni cetkice (bar meni),ali probala sam i jako je dobra spuzvica….najcesce ju koristim za tekuce highlightere. P.S. nova ecotools spuzvica je po meni bolja od RT i puno izdrzljivija (moja seka jos svoju nije unistila,a gruba je….i u setu dobijes za lice i mini spuzvicu)

    1. Hvala ti na informaciji, nisam ni znala da ju imaju, a volim njihove kistov. Prvom prilikom ju uzimam :)

      1. Ne znam ima li kod nas,ali ja sam na iherbu narucila cca 70 kn je set

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.