Real Techniques Core Collection set, slike, recenzija

 photo real_techniques_core_collection02_zps423f3731.jpg

Vjerujem da znate da i ja i Martina volimo Real Techniques kistove, pa nije ni čudno da se naša kolekcija tih kistova svako malo povećava. :D Ja sam se prije nekog vremena odlučila na kupnju svog prvog Real Techniques seta i odluka je pala na Core Collection set. Razlog zbog kojeg sam se odlučila za Core set je taj što mi se čini kako se u njemu nalaze najiskoristiviji kistovi i sigurna sam da nisam pogriješila jer dok pišem ovu recenziju razmišljam kako bih trebala kupiti još jedan ovaj set. :D

Svi Real Techniques kistovi dolaze zapakirani u nekakvu tanju plastičnu ambalažu koja se čak može sačuvati pa iskoristiti kada idete na put, a setovi još imaju i nekakvu “torbicu” koja može poslužiti i kao stalak za te iste kistove. Meni osobno to nije pretjerano zanimljivo jer kistove držim u časi, ali spremila sam to sa strane pa tko zna, možda mi zatreba jednom (ili ću to proslijediti nekome kome je to potrebno).

 photo real_techniques_core_collection01_zpsfe966ee6.jpg

Core set sadrži četiri kista: contour (kist za konturiranje), pointed foundation (kist za tekući puder), detailer (kist za detalje), buffing (kist za puder u prahu).

 photo real_techniques_core_collection05_zps41152372.jpg
slijeva: contour, pointed foundation, detailer, buffing

Contour / kist za konturiranje – set sam ustvari kupila prvenstveno zbog kista za konturiranje i žao mi je da se ovaj kist ne prodaje pojedinačno jer bih sigurno kupila najmanje pet komada. :D Osim za konturiranje ja ga koristim i kod blendanja korektora ispod očiju, za lagano tapkanje tekućeg pudera kada mi je potrebno nanošenje na manjem dijelu lica, za highlighter, za blendanje rumenila… Kao što vidite, kist se zaista može iskoristiti za maltene sve čega se sjetite.

Pointed foundation / kist za tekući puder – s obzirom da plosnate kistove ne koristim za tekući puder, ovaj kist koristim za nanošenje kreme/baze za lice, i, ovakav tip kistova koristim za nanošenje maske za lice (to sam već spominjala, plosnati kistovi su mi idealni za to!).

Detailer / kist za detalje – ovaj kist koristim ili za nanošenje ruža za usne (iako za to volim mrve veće kistove) ili za nanošenje tuša (za ovo je odličan). Također, povremeno ga znam koristiti za nekakve sitne nepravilnosti na licu jer je sitan pa se jako precizno može nanijeti korektor i onda preko toga lagano proći tapkajući prstom.

Buffing / kist za puder u prahu – mislim da ovaj kist nisam nijednom koristila za puder u prahu (za to koristim ili onu puf spužvicu ili velike lepršave kistove poput Real Techniques kista za rumenilo koji je stvarno povelik). Buffing koristim za sve ostalo ustvari – nanošenje tekućeg puder ili rumenila, blendanje to dvoje i tome sl. Meni se pokazao odličnim za takve stvari. :)

 photo real_techniques_core_collection04_zpscf9fd8d9.jpg

Cijena | Gdje kupiti

Mogu slobodno reći da ovi kistovi zaslužuju ocjenu 10/10, kada bi ona postojala, jel’. Stvarno su odličan omjer cijene i kvalitete. Dosta se brzo suše, mekani su, prilikom pranja nije ispala nijedna dlaka i ne puštaju boju (a prala sam ih dosta puta i ja stvarno nisam nježna prema kistovima kad ih perem).

Svoj set kupila sam na iHerb.com (link) po cijeni od $18 (oko 100 kuna + poštarina par dolara). Ako kupujete prvi put onda potražite kod pa možete dobiti i popust od $5 za prvu narudžbu. :)

 photo real_techniques_core_collection03_zps9a02792c.jpg

Jeste li isprobali kistove iz Core seta? :)

Vesna

8 Replies to “Real Techniques Core Collection set, slike, recenzija”

 1. Jedan ovakav set i bockalica su upravo danas krenuli na put prema meni…jedva cekam…bas me razveselila recenzija… jedino me malo nervira što moram radi carinskog ograničenja naručivat tri puta i isto toliko puta platiti poštarinu, a mogla sam i popust od 10 dolara dobit umjesto onoga od 5…dok jih ne dobijem ću jos par puta pogledat ovaj post ;)

 2. Nisam još kupila niti jedan RT kist, ali planiram sada jedan dan naručiti ovaj i starter set. Čine mi se odlični, a cijenom prihvatljivi. :)

 3. Meni samo ovaj set fali da upotpunim kolekciju i ne znam što čekam?! Obožavam RT kistove :)
  Le Makeup Freak recently posted…NYX Jumbo Eye Pencils – recenzija i swatcheviMy Profile

 4. Na Wish listi su mi već neko vrijeme i to upravo Core set :)
  Petite Chérie recently posted…Anny lak #091 love touchMy Profile

 5. Baš sam si neki dan kupila kistiće, jako sam sretna zbog toga :-)

 6. da li možete staviti vaš kod ,da možemo preko njega naručiti:))))thanks

 7. Još jedna ovisnica o RT kistovima.
  Otkako ih imam samo njih koristim.
  Odlični su, prekrasno izgledaju :), super “sjednu” u ruku..

 8. Ovaj za konturiranje mi definitivno najkorisnije izgleda, valjda ce jednom izbacit sve i da se mogu pojedinacno kupovat
  Lendoxia recently posted…Velvet roseMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.