Punđa uz pomoć spužve

Hair donut

Spužvu sam naručila preko Ebaya i platila ju oko jednog dolara, više se ni ne sjećam. Ima ih stvarno jako puno po Ebayu, a cijene se kreću od jednog dolara pa na gore. Postoji u tri veličine: S, M i L, te u tri boje: ”plava” (više kao neka svijetla bež boja), crna i smeđa.

Kod nas se te spužve mogu kupiti u H&M-u i koštaju nekih 10ak kuna.

Poprilično je jednostavno sa ovom spužvom napraviti punđu, a i kosa se nekako zaljepi za nju pa nema bojazni da će se pomaknuti i spužvica proviriti ispod.

Prvo trebate malo raščešljati kosu da vam bude lakše s njom raditi, a zatim krenuti raditi rep (niski ili visoki, ovisi o vama). Drugi korak je uzimanje spužve i provlačenje repa kroz nju, kao da provlačite gumicu. Nakon toga, podijeliti rep na dva dijela i rasporediti oko spužve tako da ju cijelu prekrijete. I zadnje, ugurati krajeve ispod spužve. I to je to, imate svoju punđu uz pomoć spužve :).

Evo i video tutorial :)

 

Ugodan dan vam želim!:)

About Martina

Vizažistica sa zagrebačkom adresom koja se šminkanjem bavi već više od pet godina te ima vlastiti makeup studio (mm studio). Osim što šminka, veliki je zaljubljenik u kozmetiku i kozmetičke proizvode te se upravo zbog toga upustila u blogerske vode.

1 Reply to “Punđa uz pomoć spužve”

  1. […] Na internetu smo pronašli i savjet o izradi pundže uz pomoć spužve. Za tu vrstu pundže potrebna je spužva poput ove na fotografiji. Može se napraviti visoka ili niska pundža. Nakon što se kosa raščešlja, rep se provuče kroz spužvu. Potom se podijeli na dva dijela i raspoređuje oko spužve dok se ne prekrije cijela spužva, a ostatak kose ugura pod spužvu. Kako je takvu pundžu jednostavno napraviti možete pogledati u video tutorijalu na adresihttp://beautyandmess.com/punda-uz-pomoc-spuzve/ […]

Leave a Reply

CommentLuv badge