Punđa uz pomoć spužve

This post is also available in: English

Hair donut

Spužvu sam naručila preko Ebaya i platila ju oko jednog dolara, više se ni ne sjećam. Ima ih stvarno jako puno po Ebayu, a cijene se kreću od jednog dolara pa na gore. Postoji u tri veličine: S, M i L, te u tri boje: ”plava” (više kao neka svijetla bež boja), crna i smeđa.

Kod nas se te spužve mogu kupiti u H&M-u i koštaju nekih 10ak kuna.

Poprilično je jednostavno sa ovom spužvom napraviti punđu, a i kosa se nekako zaljepi za nju pa nema bojazni da će se pomaknuti i spužvica proviriti ispod.

Prvo trebate malo raščešljati kosu da vam bude lakše s njom raditi, a zatim krenuti raditi rep (niski ili visoki, ovisi o vama). Drugi korak je uzimanje spužve i provlačenje repa kroz nju, kao da provlačite gumicu. Nakon toga, podijeliti rep na dva dijela i rasporediti oko spužve tako da ju cijelu prekrijete. I zadnje, ugurati krajeve ispod spužve. I to je to, imate svoju punđu uz pomoć spužve :).

Evo i video tutorial :)

 

Ugodan dan vam želim!:)

One Comment

  1. Pingback: Pundža nije samo ženska frizura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>