Oproštajni post ♥

Nakon podužeg razmišljanja odlučila sam da je ipak došlo vrijeme da zatvorim Beauty&Mess poglavlje i krenem dalje nekim svojim putem. Ova godina bila je jako uzbudljiva, puna promjena, a to se odrazilo i na moje bloganje s obzirom da nisam bila baš nešto pretjerano aktivna, a vjerujem da ste to i sami primijetili. Jednostavno, s preseljenjem su se promijenili i moji prioriteti i želje, shvatila sam da naprosto ne mogu biti aktivna na sto strana jer onda sve pati s obzirom da se ničemu ne mogu dovoljno dobro posvetiti tako da sam nešto morala ostaviti iza sebe.

Dolaskom u Stockholm pokrenula sam Frozen Spring blog na kojem sam htjela tipkati o Stockholmu i Švedskoj, hrani, diy i svemu ostalome, ali s obzirom da nemam vremena na bacanje na kraju nisam niti tamo tipkala kako spada jer je teško voditi i jedan blog, a kamoli dva, tako da sam na kraju odlučila sve spojiti i jednostavno se posvetiti samo Frozen Spring blogu i tamo nastaviti tipkanje (isključivo na engleskom jeziku, ipak sam sad u dijaspori ;)). Također, uvijek me možete pratiti i na Instagramu: frozen.spring :)

Uglavnom, nema se ovdje mnogo toga za reći, jedno poglavlje je jednostavno gotovo i život nastavlja dalje. Hvala vam na dosadašnjem druženju i čitanju, a nadam se da se čitamo i na novoj adresi. ♥

Vesna ♥

12 Replies to “Oproštajni post ♥”

 1. Sretno Vesna! Čitamo se na Frozen Spring stranici.
  Gejba recently posted…Fall trends 2015 (nail polishes)My Profile

  1. Hvala Gejba! :)

 2. Totalno te razumijem! Vidimo se na Frozen Springu :*
  mudrilica recently posted…Jednorog, zvijezda i ružaMy Profile

  1. Vidimo! :)

 3. Hvala tebi na pisanju postova i naravno čitam te na Frozen Springu :)
  Sara recently posted…#sarini-recepti: Banana palačinke s kokosomMy Profile

  1. Hvala Sara, čitamo se! :)

 4. Draga Vesna! Ti si bila prva blogerica koju sam počela pratiti, :-)). Tvoje smanjeno tipkanje se osjeti i baš si mi nedostajala. Hvala tebi na svim postekima koje si nam nesebično davala. Želim ti sreću, a ja ću te naravno pratiti i dalje. :-*

  1. Hvala ti Đurđice, i na dugogodišnjem praćenju, ali i na tome što ćeš me pratiti i dalje! <3 :)

 5. Žao mi je što je došlo do toga, ali razumijem naravno. Nije da nam dan traje 48 sati, da ne spavamo uopće niti se ne umaramo pa da stižemo sve što moramo ili smo si zamislili. Rado ću te pratiti na drugoj adresi s drugim temama, ali ipak se nadam da ćeš katkad zaći i u kozmetičke vode makar kao gost negdje drugdje :D. Uglavnom, želim ti sreću :)
  azziella recently posted…[Recenzija] L’Oreal Revitalift Laser Renew serum za lice protiv boraMy Profile

  1. Pa svakako ću pisati o kozmetici, ali neću isključivo o tome nego i o drugim temama koje me vesele (iako, lako moguće da većina bude nekako kozmetički orijentirana s obzirom da sam najduže u tome). U svakom slučaju, čitamo se i tamo! :)

 6. Malo mi je krivo, ali drago mi je što se ne povlačiš u potpunosti. Vidimo se na FS, svakako. :)
  Pudrijera recently posted…Šoping: Solo, u paru ili u grupi?My Profile

 7. dođe kraj i ovoj eri… ne mogu reći da mi nije žao, ali veselim se praćenju novih švedskih avantura :D
  nail crazy recently posted…Essence Va-Va-Voom, My Love Diary and Miss CaptainMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.