O nama

Ideja o Beauty & Mess blogu nastala je krajem 2012, a realizirana je početkom 2013. Osnivačice ove stranice su Martina Medur i Vesna Vodanović koje su do lansiranja Beauty & Mess bloga imale vlastite blogove (koji više nisu aktivni, a dio sadržaja prebačen je ovdje).

Martina Medur

 photo natural_easy_look_zpszrocdtm1.jpg

Martina Medur je vizažistica sa zagrebačkom adresom. Šminkanjem se bavi već više od sedam godina, a školu šminkanja završila je kod Simone Antonović. Osim što šminka, veliki je zaljubljenik u kozmetiku i kozmetičke proizvode. Upravo se zbog toga upustila u blogerske vode.
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte ju na martina[at]beautyandmess[dot]com

Vesna Vodanović

 photo esteelauderpureenvy120desirable04_zps9fc367ee.jpg

Vesna Vodanović u blogerskim vodama je od 2009., a početkom 2015. zagrebačku adresu zamijenila je sa štokholmskom zbog čega joj se pružila prilika da isproba neke skandinavske brendove koji su hrvatskoj publici nepoznati (ili se o njima malo zna).

Vesna od 9 mjeseca 2015. godine više ne piše za Beauty & Mess blog, a njezini članci će ostati u arhivi trajno. 

Sadržaj

Članci su pisani u dobroj namjeri i koristite ih na vlastitu odgovornost.

Sadržaj obuhvaća videotutorijale o šminkanju i frizurama, recenzije dekorativne i preparativne kozmetike, swatcheve, najave nadolazećih kolekcija i sl. Iako je stranica vezana ponajviše uz kozmetiku, povremeno ćemo objavljivati i sadržaj vezan uz uređenje doma, nakit, recepte i ostalo.

Beauty & Mess sadrži i poveznice za druge internetske stranice i blogove, no ne smatramo se odgovornima za sadržaj na tim stranicama.

O zaštiti autorskih prava pročitajte ovdje.

Napomena: dio sadržaja premješten je s naših prijašnjih blogova i to ćete vidjeti po starom watermarku na slikama. Neke ćemo slike s vremenom zamijeniti (ako uspijemo ponovno poslikati proizvode), ali veći dio će vjerojatno ostati takav kakav je. Slike novijeg sadržaja imaju B&M watermark.

Recenzije

Svi su članci napisani u dobroj namjeri i u njima je izraženo osobno mišljenje o prizvodu.

Recenzirani proizvodi o kojima možete pročitati naše dojmove na stranici su:

–          kupljeni (same smo ih kupile),
–          dobiveni od uvoznika/distributera/proizvođača

Je li proizvod dobiven, navest ćemo pri dnu svake recenzije. Bez obzira jesmo li proizvod kupile ili dobile, naše su recenzije uvijek iskrene te se trudimo svaki proizvod recenzirati što podrobnije s pratećim fotografijama, kako bismo što bolje prenijele naš dojam o proizvodu.

Zaštita privatnosti

Beauty & Mess obvezuje se da će podatke prikupljene od korisnika prilikom komentiranja sadržaja bloga ili na neki drugi način štititi u najvećoj mjeri. Prikupljene e-mail adrese i osobni podaci neće se ustupati ili prodavati trećim osobama, osim kada je takva obveza regulirana zakonom.