Maybelline The Nudes paleta sjenila

 photo noviteti2016_44_zpss6yzizlu.jpg

Ova paleta je jedna prekrasnoća <3. Prvi put sam ju uočila prije možda dva tjedna kada sam s Lucijom (aka uptowngirl) zujala u Bipi, swatchala ju, zaljubila se u nju, ali ju nisam kupila jer imam i dovoljno ovakvih nijansi. Onda me je danima kopkala pa sam rekla j**** sve i kupila ju :D. Otprilike tako nekako izgleda svaki moj shopping. Prvo odolijevam, a onda naposljetku ipak kupim. No, nikako da se naučim i odmah kupim sve što mi se svidi.

 photo noviteti2016_42_zpsm726s7lc.jpg

Paleta dolazi u crnoj, jednostavnoj ambalaži te iako se radi o najobičnijoj plastici ona ne djeluje jeftino, već izgleda elegantno i djeluje čvrsto (vidjet ćemo koliko je čvrsta kada mi padne, to je naime samo pitanje vremena jer meni sve prije ili poslije padne iz ruke :D).

Paleta ima 12 nijansi, većina je odlične pigmentacije, jedino je treće sjenilo u gornjem redu slabije pigmentacije od ostalih. Paleta ima lijepi balans mat, shimmer i satenskog finisha te se s njom mogu raditi kako dnevni tako i večernji lookovi.

 photo noviteti2016_43_zpsegpsdd47.jpg

Paleta je idealna za sve one koji vole smeđe i zlatne tonove te toplije boje jer je svega par hladnijih, neutralnih nijansi.

Paleta im doslovno sve nijanse koje vam trebaju – mat svijetle za neutralizaciju pigmentacije kapka ili za baznu nijansu, mat nijanse za pregib te mat crnu koja je neophodna za bilo kakav smokey look ili pak za naglašavanje linije uz trepavice. Zatim ima lijepi izbor shimmerastih i satenskih nijansi koje daju određenu dimenziju looku. No, s njom možete i napraviti kompletan mat look, zašto ne.

 photo noviteti2016_45_zpsnm2bxfac.jpg

Niti jedna nijansa me nije razočarala te zaista mislim da je ova paleta dobra investicija :).

 photo noviteti2016_53_maybelline_zps8dffgmh4.jpg

 photo noviteti2016_54_zpsuqzir6b2.jpg

Swatchevi su napravljeni bez baze.

Cijena joj je negdje oko 80ak kuna, nisam sto posto sigurna, ali znam da nije više od 100. :)

Sviđa li vam se, imate li ju već ili planirate kupiti?

Martina

About Martina

Novinar po struci, u duši shopping ovisnik i bjuti zaljubljenik te mama male Sare.

4 Replies to “Maybelline The Nudes paleta sjenila”

  1. Stvarno je divna paleta :)

  2. Nikad dosta paleta prirodnih tonova :D Uvijek nas, nekako, dobiju na foru.

    Predivne su boje, posebice ova “hrđavo” zlatna :)

  3. Prva nijansa mi je lagano magicna pod umjetnim svjetlom :D al paletica je izuzetno korisna :D cak i kad imas tonu drugih neutralnih sjenila

    1. Super je paleta :)

Leave a Reply

CommentLuv badge