Mastercard Online Shopping Znalac te nagrađuje

 photo Mastercard Online Shopping Znalac 1_zpskipblbo6.jpg

Kada bih vam rekla da možete osvojiti dar koji ćete si sami odabrati, biste li mi vjerovali? Upravo vam je to omogućeno unutar novog izdanja Mastercard® Online Shopping Znalac aplikacije.

O čemu se radi?

28. listopada Mastercard je pokrenuo novo izdanje Online Shopping Znalca – aplikacije koja vam na jednom mjestu nudi informacije o online kupnji, ali i omogućava da osvojite željeni predmet iz svoje online košarice!

Jesensko O(t)puštanje

Aktualna tema kampanje je Jesensko O(t)puštanje te ono što morate je razmisliti na koji vas shopping artikl ta tema asocira, pronaći ga u vašem omiljenom web shopu, kopirati url artikla i prijaviti ga u aplikaciji. Lako i jednostavno, kao što je to i online kupovina.

Osim darivanja u kojem možete sudjelovati, unutar aplikacije možete pronaći puno korisnih informacija vezanih uz online kupovinu. Možete saznati informacije o sigurnosti online kupovine, porezima i eventualnoj carini na kupljene artikle, kako prepoznati da je prilikom online plaćanja vaša internet stranica sigurna i sl.

Promocija online kupovine

Mastercard ovom aplikacijom promovira kupovinu online te ju želi što više približiti internet korisnicima kao i onima koji samo zbog nje žele postati dio internet obitelji. Upravo zato sam se i udružila s Mastercard timom i napisala nekoliko članaka na temu online kupovine u zadnjih mjesec dana.

Tako na blogu možete pronaći članak o mom prvom iskustvu online kupovine, moje preporuke stranih i domaćih online destinacija za shopping te posljednji članak u kojem s vama dijelim neke svoje savjete vezane uz internet kupovinu.

I na kraju jedino što mi je još preostalo za poručiti vam je – ne znam što još čekate, klik na Mastercard Online Shopping Znalac i educirajte se o online kupovini te usput osvojite vrijednu nagradu koju ćete si sami izabrati.

♥♥ Martina

Ovaj članak nastao je u suradnji s Mastercard Hrvatska. 

 

About Martina

Novinar po struci, u duši shopping ovisnik i bjuti zaljubljenik te mama male Sare.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.