Make Up Factory kremasta sjenila za oči, nijanse 12, 31, 74 (slike & swatchevi)

 photo makeupfactorycreamyeyecolor01_zps675d23b5.jpg

U posljednje vrijeme Make Up Factory me sve više ugodno iznenađuje svojim kvalitetnim proizvodima, a danas vam malo tipkam o njihovim kremastim sjenilima* koja su, ako se ne varam, puštena u prodaju krajem prošle godine. Raspon boja je malen, svega 6 nijansi, a ja sam isprobala tri nijanse i danas vam donosim svoje dojmove i swatcheve.

Sjenila dolaze u ovakvom pakiranju, s poklopcem na odvrtanje i na prvu sam bila uvjerena da takva ambalaža nije baš dobra ideja, ali nakon što sam sjenila isprobala i koristila mogu reći da je ustvari svejedno kakva je ambalaža jer je sjenila najbolje nanositi sintetičkim kistom pa je jedino bitno da je otvor dovoljno velik da se s kistom može doći do samog proizvoda. Razlog zbog kojeg preporučam, kist za nanošenje je taj da, iako su sjenila kremasta, prsti se nisu pokazali najboljima za nanošenje zato jer je tekstura dosta gušća i najlakše se razmaže upravo nekakvim plosnatim kistom, a osim toga on i bolje pokupi boju nego što to učini prst.

Žao mi je da ova sjenila nemaju barem jednu mat nijansu jer mislim da bi dobro poslužila i kao nekakva baza s obzirom da na kapku nisu kremasta već se nekako “osuše” na koži i čak i ako prstima prođete po kapcima uglavnom će se shimmer hvatati, ali boja se neće skidati. Zbog toga jer je tekstura nekako suha na kapcima onda se niti ne skupljaju na kapku, barem ne na mojima, iako sam primijetila da nakon 4 sata boja počinje malo blijediti, ali nema nabiranja što me iznenadilo jer su mi kapci masniji zadnjih godinu-dvije i očekivala sam da će se sjenila nabrati, ali nisu. Također, dobra stvar je i da ne morate biti majstor u blendanju jer se jako dobro mogu s kistom razmazati po kapku i nije potrebno biti jako uredan jer se to uopće ne vidi kod ovakvih sjenila.

Sve u svemu, ugodno sam iznenađena ovim sjenilima i zasta se nadam da će Make Up Factory proširiti raspon nijansi. Gramaža jednog sjenila iznosi 3 grama, ali nisam sigurna koliko koštaju. Ne mogu se sjetiti iako mi je nekako u sjećanju ostalo da im je cijena 98 kuna (budem provjerila u Mulleru pa ću editirati taj podatak ako nije točan). Možda se čini da je količinski malo proizvoda, ali pigmentirana su i ne treba puno proizvoda na kapku da bi se nijansa vidjela. :)

I da, jedna stvar koja mi je upala u oko kod Make Up Factory je to da im na naljepnicama nikad ne piše naziv nijanse proizvoda nego samo broj. Znam da to nije ništa po život bitno, da tako kažem, ali voljela bih da imaju navedene nijanse jer mi je to nekako ljepše. Stvar preferencije valjda. :D

 photo makeupfactorycreamyeyecolor02_zps7ef84a0f.jpg

 photo makeupfactorycreamyeyecolor03_zps12d7a0cd.jpg
slijeva: 12 Cyber White, 31 Spacy Chestnut, 74 Metallic Plum

Vesna ♥

*press uzorci

5 Replies to “Make Up Factory kremasta sjenila za oči, nijanse 12, 31, 74 (slike & swatchevi)”

 1. 74 Metallic Plum je divota :)
  rainbow flower recently posted…Elie Saab pre fall 2014.My Profile

  1. Je, nijansa je baš krasota! :)

 2. 74 mi je definitivni favorit <3

  1. Također! :)

 3. Metallic plum mi se cini onako poseban :D I zasto su ovako raspuknuti u posudicama, jel to do susenja ili neceg drugog?
  Lendoxia recently posted…Organix event + turquoise make up lookMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge