La Roche Posay i Biobaza proizvodi za sunce

La Roche Posay proizvode kao i proizvode za sunce, odnosno za zaštitu kože od sunca, koristim već godinama, ali ovo je prvi put da ću imati priliku isprobati Biobazine proizvode za istu namjenu.

Na slici možete vidjeti od La Roche-Posaya Anthelios Ultra kremu za lice s visokim faktorom zaštite od 50+, My UV patch i Anthelios XL gel za mokru kožu, a od Biobaze serum za ubrzavanje tamnjenja i održavanje preplanulosti, mineralni losion za sunčanje SPF 30 i kraljevski zlatni pekmez za brzo tamnjenje. 

Anthelios gel još nisam probala, a radi se o nevidljivom gelu koji se u trenu upija te tvori hidrofobni film na koži koji odbija vodu. SPF zaštita je održana čak i nakon nanošenja na mokru kožu.

My UV patch je UV naljepnica, izuzetno tanka i rastezljiva, a oblikovana je za praćenje izloženosti kože UV zrakama te je povezana s mobilnim telefonom koji korisnika obavještava o sigurnoj izloženosti i zaštiti od sunca. Naljepnica sadrži foto-osjetljiva bojila koja se prilagođavaju osnovnom tenu kože i mijenjaju boju kada su izloženi UV zrakama, pri čemu označavaju različite stupnjeve izloženosti suncu.

Anthelios Ultra krema za lice mi je odlična i nju već godinama koristim ljeti kada trebam jaču zaštitu kože lice od štetnih sunčevih zraka. Dobro se ponaša i ispod pudera tako da mi je ona prvi odabir kod zaštite od sunca.

Biobazini proizvodi za sunčanje su mi pak nepoznanica i ovo je prvi put da ću ih isprobavati i tome se baš veselim jer mi inače imaju odlične proizvode u asortimanu. Gore na slici možete vidjeti kraljevski zlatni pekmez za brzo tamnjenje. U sebi sadrži ljubičastu mrkvu i zlatne čestice koje dodatno naglašavaju preplanulu put.

Zatim su tu još mineralni losion za sunčanje s faktorom 30 koji isto u sebi ima ljubičastu mrkvu, zatim maslinu te ulje maline koje prirodno štiti kožu od sunca i umiruje. Formula je vodootporna te prikladna i za djecu. Od Biobaze tu je još i serum za ubrzavanje tamnjenja i odražavanje preplanulosti čija je formula obogaćena PHOTOTAN kompleksom i HYDRAOX kompleksom. PHOTOTAN kompleks sadrži sastojke koji potiču tamnjenje, a HYDRAOX kompleks je kombinacija aloe vere, zelenog čaja i kofeina koji održavaju hidrataciju te zaglađuju kožu. Može se umiješati par kapi u dnevnu kremu ili pak kremu za sunčanje.

Čime ćete vi zaštiti kožu ovo ljeto?

*PR uzorci

Martina

About Martina

Novinar po struci, u duši shopping ovisnik i bjuti zaljubljenik te mama male Sare.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.