La Roche-Posay darivanje <3

La Roche-Posay 16.2. organizira momderclass odnosno event za mame blogerice, a glavna gošća će biti prim. Nives Pustišek koja će odgovarati na pitanja o suhoj i osjetljivoj koži, predispozicijama za atopiju, sigurnosti proizvoda koji se koriste u njezi djece, razlikama njege kože beba i kože dvogodišnjaka itd.

Pišem vam ovo sve jer upravo sada imate mogućnost da joj preko mene postavite pitanje vezano uz njegu kože vašeg djeteta ili bilo što što vas zanima vezano uz suhu kožu ili kožu sklonu atopiji.

No, to nije sve :).

Darivanje

Mojih 10 najaktivnijih pratitelja, dakle oni koji će ispod ovog posta postaviti pitanje za prim. Nives Pustišek imaju šansu osvojiti Lipikar paket (Syndet za pranje i balzam za njegu nježne kože beba). Pitanja možete ostavljati do 15. 2. do 00:00 kada ću ih ja predati dalje :). Dobitnike će izabrati random.org kao i inače, a možete sudjelovati tu, na facebook stranici i mom instagram profilu, ali samo po jedan komentar svugdje. Izvlačenje dobitnika će biti 16. ili 17. 2. Darivanje je ovaj put samo za pratitelje iz Hrvatske. 

Tri, dva, jedan i krenite s pitanjima :)

p.s. Lipikar linija je diiivna i ja sam njen vjerni korisnik već nekoliko godina, zaista čuda radi za jako suhu kožu :).

 

About Martina

Novinar po struci, u duši shopping ovisnik i bjuti zaljubljenik te mama male Sare.

7 Replies to “La Roche-Posay darivanje <3”

 1. Moja pitanja za doktoricu: Koje dodatke prehrani bi atopičari trebali uzimati? Može li se pretpostaviti da ukoliko je dokazana jaka alergija na kikiriki+badem+orahe postoji i alergija na shea maslac+kokos? U kojem postotku se kod osoba s alergijom na trave+korove može razviti astma u odrasloj dobi? Mogu li kortikosteroidi razviti ovisnost organizma o istima (red skin syndrom/topical steroid addiction)?
  Atopičar sam od rođenja (skoro 30 godina), koristila sam svašta od kortikosteroda u obliku krema, tableta i injekcija, fototerapije pa do bolničkog liječenja. Bilo je lakših i težih perioda. Ono što smatram najgorim u ovoj bolesti je što se uzorci ne mogu tako lako otkriti, a bome ni ukloniti. Cijeli život se podredi tome da je stan čist, da se nosi samo pamuk, jede što zdravije, troše se enormne količine novca na razne kreme jer se u našim ljekarna teško dobiju testeri, a pomaka nema. Uz to, osuđujući pogledi na ulici kada netko nije “po pravilima savršenog fizičkog izgleda” povećavaju stres koji pogoršava atopijski koji pogoršava stres….
  Drago mi je što nove majke imaju priliku prisustvovati školama atopije, i nadam se da će se nešto takvo početi organizirati i po manjim gradovima!

 2. Zanima me mišljenje doktorice o alternativnim metodama liječenja atopijskog dermatitisa, konkretno biorezonančnih terapija?
  S obzirom da je kod nas atopijski dermtatitis udružen s cijelim nizom alergija nama je osobno jako koristilo..

  1. Draga Anđelka, čestitam, osvojila si poklon paket <3. Pošalji mi svoje podatke za slanje na mail ili u inbox na Facebook ili Instagram :).
   Martina recently posted…La Roche-Posay darivanje My Profile

 3. Moja unučica ima atopijski dermatitis , i bar dvaput mjesečno mora koristiti kortikosteroidne kreme i tako već 3 godine. Ima li učestalo korištenje takvih krema ikakvog utjecaja na razvoj djeteta?
  Hvala na odgovoru.

 4. Kako je poznato da djeca “naslijedjuju alergije” od majki, postoji li hrana ili dodaci prehrani koji se mogu uzimati u trudnoci, a koji bi imali utjecaja na potencijal naslijedjivanja alergija / atopijskog dermatitisa?

 5. Hvala svima na sudjelovanju! Pitanja sam proslijedila, a FB live s eventa možete pratiti u 12 sati na La Roche Posay stranici. Dobitnike ću isto uskoro izabrati i obavijestiti :).
  Martina recently posted…La Roche-Posay darivanje My Profile

 6. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.