Kryolan Supracolor i glitteri

Još malo i ulazimo u blagdansko vrijeme, a što bolje označava blagdane nego glitter, šljokice i sve što se presijava. U narednim postovima pokazat ću vam sve sjajno, svjetlucavo i šljokičasto što imam ili sam kupila u posljednje vrijeme. Također napravit ću i par lookova s  proizvodima koje ću vam pokazati ovih dana (jedan sam već i napravila).

Krećem s Kryolanom, ako niste već čuli za ovaj brend sram vas bilo :D. No, ukratko Kryolan je njemački brend koji ima kozmetiku idealnu za kazalište, film, tv itd., ali to ne znači da ju ne možemo koristiti i mi obični smrtnici. Kozmetika im je izuzetno pigmentirana, ja sam posebno fan njihovih dermacolor korektora. Imala sam malu paleticu u svom kitu koju sada skoro uskoro moram i obnoviti.

Danas ću vam pokazati jednu divnu supracolor nijansu imena Copper i kako joj i ime kaže radi se o bakrenoj nijansi te dva glittera u srebrnoj i zlatnoj boji.

Supracolor su nešto poput kremastih sjenila, izuzetno lijepo pigmentirana. Postoje u stvarno velikom rangu boja, od onih neutralnih pa sve do življih. U sljedećim postovima pokazati ću vam još neke nijanse koje imam, danas donosim ovu jer mi je apsolutno prekrasna. Supracolor nijanse za razliku od Aquacolor ne trebaju vodu kako bi se s njima moglo raditi, ali su zato kremastije i samim time ih treba s nečime finiširati (sjenilom itd.) kako vam ne bi otišle u utor (ako imate masne kapke itd.). One se mogu koristiti i na kapcima i usnama, kao i na cijelom licu/tijelu. Jedan odličan multifunkcionalan proizvod koji nije samo rezerviran za maškare ili noć vještica.

Supracolor nijanse nanosim sintetičkim kistovima, lakše je i raditi sa njima, a i poslije oprati takav jedan kist.

Cijena supracolor je 43,39 kuna.

Glittere sam uzela u zlatnoj i srebrnoj nijansi. Kryolan inače ima tri različite nijanse glittera, kod nas je bila dostupna samo ova veličina (međutim oni vam mogu naručiti što god želite :)). Za ove glittere trebat ćete ili ljepilo ili nešto čime ćete ih zaljepiti za kapak/lice/tijelo jer sam se neće primiti. Možete koristiti ili baš ljepilo za glitter ili npr. Inglot Duraline i sl.

Cijena jednog glittera je 27,38 kuna.

Gdje kupiti?

Kryolan proizvode možete kupiti u njihovom dućanu u Zagrebu, adresa je Brozova 36/2 (malo su zavučeni, u dvorištu).

Moram priznati da volim glitter i sve što se sjaji ili presijava, volite li ga vi? :)

About Martina

Novinar po struci, u duši shopping ovisnik i bjuti zaljubljenik te mama male Sare.

1 Reply to “Kryolan Supracolor i glitteri”

  1. Volim i ja :) Sve šljokasto :) Planiram napraviti jednu veću narudžbu Kryolan proizvoda s obzirom da ne živim u Zagrebu a u ostatku Hrvatske nisu dostupni njihovi proizvodi. Zanima me što bi mi mogla preporučiti od ruževa i korektora/pudera, dosta sam svijetla, rozi podton, kod Chanel pudera sam nijansa Beige Rose 20. Za sada sam odabrala dva ruža LF 309 i LC 122. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru! :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.