Kryolan krug s korektorima, recenzija i swatchevi

Znam da nekima od vas ovaj post neće biti pretjerano zanimljiv jer se ipak radi o proizvodu kojeg više manje koriste vizažisti. No, Kryolan korektori se mogu kupiti i pojedinačno (znam da se Dermacolor puderi/korektori mogu kupiti zasebno) pa bi vas u tom aspektu možda i moglo zaintrigirati.

Dakle, dragi moji kolege vizažisti ovaj post je više manje za vas. Šminkam već nekoliko godina i kroz sve te godine stalno kupujem i isprobavam neke nove proizvode za kit. Neki proizvodi me oduševe, neki ne toliko. Kryolan korektori su po meni odlični, a nisu pretjerano skupi. Također, velika prednost je i ta što imaju stvarno velik izbor nijansi.

Od njihovih korektora preporučam da probate ove, kao i one iz HD i Dermacolor linije. I jedni i drugi su super u vidu prekrivanja, jedino što su ovi iz Dermacolor linije malo kremastiji i lakše je s njima raditi, dok je ove u krugu kao i one iz HD linije posebno malo razraditi/utopliti na ruci prije nanošenje. I jedni  i drugi nude odlično prekrivanje i ne tope se niti nestaju s lica tokom dana. Budem vam pokazala i mini paletu od 18 HD korektora kada mi stigne jer sam svoju potrošila te sam naručila novu. Imam i neke Dermacolor nijanse pa vam mogu i njih pokazati.

Mislim da su dobri korektori i puderi osnova kvalitetnog makeup kita, te ću vam kroz naredne postove pokazati koje sve pudere, korektore, highlightere koristim i kako sam zadovoljna s njima.

Kryolan krug korektora koji sam izabrala je NR. 1 te sadrži sljedeće nijanse (nemojte me pitati koja je koja jer nemam blage): x 4 w, x 4, x 7, x 66, x 51, x 0. On u sebi sadrži jednu bjelkastu nijansu laganog žućkastog podtona, jednu maslinastu nijansu, dvije nijanse roskastog podtona te dvije žućkastog podtona. Nijanse su na svijetliju stranu te su predviđene za miksanje.

Izrazito su pigmentirani te vam treba jako malo proizvoda, što znači da ćete ih dugo imati. Možete ih razblažiti primerom ili kremom ako su vam pregusti. Ne znam jesam li gdje napomenula, ali ovi ”korektori” se mogu koristiti i kao puderi. Više manje se sav Kryolanov kremasti program može koristiti ili kao puder za cijelo lice ili kao korektori za nepravilnosti.

Ovdje možete malo detaljnije pogledati koje sve opcije postoje kao i izbor nijansi.

Kryolan korektorima dajem ocjenu 5 + jer stvarno odlično prekrivaju i volim s njima raditi. Koristim ih za prekrivanje nepravilnosti, dok za podočnjake biste eventualno mogli koristiti korektore iz Dermacolor linije, no potrebno je pripremiti područje ispod očiju prije nego što ih nanesete. Vesna također hvali pojedine Supracolor nijanse kao korektore, no to prepuštam njoj da vam natipka.

Osim ovih korektora u svom kitu imam i one od Illamasque, ArtDecoa, Inglota, Laure Mercier.. te volim i pojedine pudere koristiti kao korektore, npr. Illamasqua Rich Liquid, Vichy Dermablend, MUD itd. Uglavnom, opsjednuta sam s puderima i korektorima :D.

Cijena ovog kruga je nekih 290 kuna, a može se kupiti u Kryolan dućanu u Brozovoj 36/2.

Slike

Kryolan Concealer Wheel NR.1

Kryolan Concealer Wheel NR.1

Kryolan Concealer Wheel NR.1

Kryolan Concealer Wheel NR. 1

Kryolan Concealer Wheel NR.1

Slikano kod prozora

Koje korektore vi imate u svom kitu?

Martina

About Martina

Novinar po struci, u duši shopping ovisnik i bjuti zaljubljenik te mama male Sare.

2 Replies to “Kryolan krug s korektorima, recenzija i swatchevi”

  1. Joj, imala sam tako nešto prije par godina ali se ne mogu sjetiti od kojeg proizvođača.

    Jako dobra i praktična stvar :)
    Dear Skin recently posted…Liebster nagrade 4 i 5My Profile

  2. zgodna stvar za one koji sminkaju, meni bi od ovih odgovarala samo najsvjetlija nijansa, eventualno ljeti u kombinaciji s nekom tamnijom
    Lendoxia recently posted…Dreams of a mermaidMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.