Illamasqua Rich Liquid Foundation

Illamasqua Rich Liquid Foundation

Već nekih tjedan dana isprobavam i igram se s Illamasqua Rich Liquid Foundation.

Na prvi dojam puder me stvarno oduševio. Daje puno prekrivanje (full coverage), gust je, postojan i jako se lijepo fotka. Unatoč tome što je gust ne stvara mi osjećaj maske na licu.

Kod ovog pudera mi se također sviđa što je multifunkcionalan:

  • može se koristiti takav kakav je pa daje najjače prekrivanje,
  • može se razrijediti kremom ili primerom
  • i može se koristiti kao korektor.

Prije nego što krenem dalje u recenziranje ovog pudera, samo da napomenem kako je moja koža mještovita – masnija t-zona, a suhi obrazi. Preko zime koža mi zna postati baš jako suha pa mi se ni t-zona ne sjaji kao npr. po ljeti. Trenutno mi je koža još uvijek pod utjecajem zime, tj. malo je više suha nego preko ljeta.

Upravo zbog toga ovaj puder nisam nanosila kako bi inače neki lakši tekući puder (istisnem željenu količinu pa prstima ili kistom nanesem na lice) već sam ga razrijedila kremom za lice (pomiješala puder s kremom). On se na licu osuši mat, ali ne onako neugodno da vam zateže lice (unatoč tome smatram da jako suhoj koži ne bi odgovarao).

Bez obzira na to što se osuši mat ja svaki puder pa tako i ovaj na kraju fiksiram puderom u prahu (pređem po t-zoni, ako imate suhu kožu onda to ne trebate raditi, ali onda ni nećete koristiti ovakav puder :)).

Po mom mišljenju ovaj puder je namijenjen masnoj i mješovitoj koži te onim osobama koje trebaju jače prekrivanje.

Nisam imala problema s nanošenjem ovog pudera iako sam čitala da su neki imali problema s razmazivanjem. Mislim da to ovisi o samoj koži kao i o tehnici nanošenja. Meni se nije pokazao nešto pretjerano kompliciran za nanošenje i nije mi naglasio suha područja (vjerojatno zato što sam koristila kremu sa njim).

Bitno je dobro nahraniti lice, ne samo prije nanošenja ovog pudera nego inače. Njega lica je najvažniji korak, a kod ovakvih pudera dobro je koristiti primer za lice jer se onda s njima da ljepše raditi.

Dolazi u pakiranju od 30 ml, ali ovaj mali bucko će vam sigurno dugo potrajati jer zaista ne treba neka velika količina kako bi se postigao željeni efekt.

Kod nas se može kupiti u Illamasquinom dućanu ili preko njihove web stranice.

Dolazi u  16 nijansi pa vjerujem da će svatko moći sebi izabrati prikladnu nijansu (imaju nijanse za žuti, rozi i neutralni podton). Ja sam žuti podton i koristim nijansu 133, ona je inače namijenjena neutralnom podtonu, ali nijansa za žuti podton koja bi mi odgovarala mi je nekako prežuta.

Cijena ovog pudera je  250,00 HRK.

Video recenziju kao i samu aplikaciju možete pogledati ovdje.

Slike:

Illamasqua Rich Liquid Foundation

Illamasqua Rich Liquid Foundation ingridients

Illamasqua Rich Liquid Foundation

Illamasqua Rich Liquid Foundation

Illamasqua Rich Liquid Foundation

Illamasqua Rich Liquid FoundationL-D: 120, 133, 140, 150, 200, 215

Illamasqua Rich Liquid swatch

L-D: 120, 133, 140, 150, 200, 215

Martina

About Martina

Vizažistica sa zagrebačkom adresom koja se šminkanjem bavi već više od pet godina te ima vlastiti makeup studio (mm studio). Osim što šminka, veliki je zaljubljenik u kozmetiku i kozmetičke proizvode te se upravo zbog toga upustila u blogerske vode.

2 Replies to “Illamasqua Rich Liquid Foundation”

  1. Znači ne može se kupiti u mulleru?? :(

    1. Kako misliš? Illamasqua ima svoje štandove i u Muelleru.. :)
      Martina recently posted…MAC Diva ruž za usne, slike i swatcheviMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge