Gold Graphic Liner Look – video

 photo nuscarona_graphic_glavna_zpsr2wnvpem.jpg

Makeup ne mora uvijek biti nosiv za stvarni, svakodnevni život, nekada je skroz kul malo se poigrati sa svim tim divnim kozmetičkim stvarčicama. Upravo to sam danas i napravila, poigrala se makeupom na divnom modelu – Nuši. Ovim putem joj puno hvala što mi je pristala biti model i što mi je dozvolila da ne idemo na nekakav siguran look već nešto malo drugačije :).

Znala sam da želim napraviti graphic liner look, inspiracija za to mi je bila Pat McGrath, jedino sam dvojila oko nijansi. Na kraju sam se odlučila za kombinaciju crne i zlatne jer sam znala da će upravo te boje istaknuti Nušine divne plave oči :).

Look sam doslovno radila iz glave kako sam išla pa sam poslije uz pomoć voice-overa vam govorila što sam točno radila. Sve korake ovog looka možete vidjeti u tutorijalu:

Slike

 photo nuscarona_graphic3_zpsquqdqjq1.jpg

 photo nuscarona_graphic_zpsvbj64jqq.jpg

 photo nuscarona_graphic2_zpsgpvbpjqe.jpg

Što je najodvažnije što ste s makeupom napravili (nacrtali) na sebi?

Martina

About Martina

Vizažistica sa zagrebačkom adresom koja se šminkanjem bavi već više od pet godina te ima vlastiti makeup studio (mm studio). Osim što šminka, veliki je zaljubljenik u kozmetiku i kozmetičke proizvode te se upravo zbog toga upustila u blogerske vode.

2 Replies to “Gold Graphic Liner Look – video”

  1. Ooodlično! :*

Leave a Reply

CommentLuv badge