Essence Cuticle Softener Pen

Essence Cuticle softner pencil

Essence Cuticle Softener Pen, ili po naški olovka za omekšavanje kutikule, koristim već neko vrijeme i obnavljam kad god ju potrošim.

Obožavam ovu olovku, tako lijepo omekša kožicu oko noktiju da je to divota. Kupila sam ju sasvim slučajno i totalno se zaljubila i navukla na nju.

Ambalaža je lijepa i praktična, stane u svaku torbicu ako ju poželite nositi sa sobom.

Učinak omekšavanja traje negdje dan, dva pa treba ponovno olovkom natrackati kožicu oko noktiju. Unatoč tome ne troši se prebrzo.

Cijene se trenutno ne mogu sjetiti, ali znam da nije velika što je i inače slučaj za Essence proizvode (možda nekih 10-ak kuna). Cijena je 23 kune (hvala Voodoo :)).

Svakako ju preporučam svima koji žele da im nokti i kožica izgledaju lijepo, njegovano i uredno.

Jeste li ju već probali, dijelite li moje oduševljenje?

Ugodan dan vam želim :)

About Martina

Vizažistica sa zagrebačkom adresom koja se šminkanjem bavi već više od pet godina te ima vlastiti makeup studio (mm studio). Osim što šminka, veliki je zaljubljenik u kozmetiku i kozmetičke proizvode te se upravo zbog toga upustila u blogerske vode.

2 Replies to “Essence Cuticle Softener Pen”

  1. Kupila sam ju ja prije par dana, cijena je 23 kn. Meni je bolja narančasta, više njeguje, iako ova ima finiji miris. :)
    Voodoo Blonde recently posted…Empties #4My Profile

    1. Hh, ne znam zašto je meni u glavi ostalo 14 kuna, tu negdje.. budem ispravila, thnx :)). Probat ću i narančastu onda :)
      Martina recently posted…Osvojite Hippy Garden rokovnike!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge