Deborah Milano Mono Hi-Tech sjenila (limitirano izdanje), slike & swatchevi

 photo deborah_mono_hi_tech01_zps0baf7a48.jpg

Nakon Glossy Stickova (koji su btw. već u prodaji) Deborah Milano donosi nam još jedan novitet, a riječ je o Hi-Tech mono sjenilima.  Ova sjenila inspirirana su posljednjim trendovima na modnim pistama za proljeće/ljeto 2013. gdje se mogu vidjeti pruge u različitim nijansama pa tako i ova sjenila dolaze u prugastom dizajnu.  Ovih 6 sjenila je limitirano izdanje i neće biti u stalnoj Deborah postavi već se mogu kupiti samo određeno vrijeme (pretpostavljam dok se ne rasprodaju).

Uglavnom, dostupno je šest kombinacija boja, a svako sjenilo ustvari sadrži tri proizvoda u jednom – sjenilo, illuminator i eyeliner.

Iako je dizajn zanimljiv, moram priznati da sam imala problema kod nanošenja, točnije, problem mi je predstavljao način na koji su boje raspoređene u pakiranju, a to je u obliku nekakvog polumjeseca gdje je problematična bila srednjaq nijansa koju mi je bilo teže swatchati jer bih prilikom nanošenja obavezno obuhvatila vanjske nijanse pa sam tu morala malo više paziti. Možete na swatchevima primijetiti kako su neke nijanse slabije, a neke jače pigmentirane, ali sve su nijanse bolje pigmentirane kada se nanose s mokrim aplikatorom (sva Deborah sjenila mogu se nanositi sa suhim i mokrim aplikatorom).

 photo deborah_mono_hi_tech02_zps92015c8c.jpg

Slike & swatchevi

Od šest nijansi za vas imam njih pet i malo niže možete vidjeti slike i moje swatcheve.

Moji favoriti su svakako prvo i drugo sjenilo koje možete vidjeti niže – te dvije kombinacije boja su mi najbolje i najviše mi odgovaraju, a i najpigmentiranije su, što suhe, što mokre. :) Sve je slikano na dnevnom svjetlu i bez baze. Lijevi swatchevi su naneseni suhim, a desni mokrim aplikatorom. :)

 photo deborah_mono_hi_tech03_zps203f1e60.jpg

 photo deborah_mono_hi_tech08_zps7985f94f.jpg

 photo deborah_mono_hi_tech04_zpsc5df80d5.jpg

 photo deborah_mono_hi_tech09_zps6d4ef2f9.jpg

 photo deborah_mono_hi_tech05_zpscca37dd9.jpg

 photo deborah_mono_hi_tech10_zps156ac2e8.jpg

 photo deborah_mono_hi_tech06_zps655f8f71.jpg

 photo deborah_mono_hi_tech11_zps700154a4.jpg

 photo deborah_mono_hi_tech07_zpsb796c422.jpg

 photo deborah_mono_hi_tech12_zpsa07940f5.jpg

Gdje kupiti

Ova sjenila već su dostupna u dm drogerijama i cijena im je 69,90 kuna (u Italiji im je cijena €9,90 i drago mi je da je nešto i kod nas jeftinije, makar za koju kunu). :)

Vesna

*press uzorak

5 Replies to “Deborah Milano Mono Hi-Tech sjenila (limitirano izdanje), slike & swatchevi”

  1. baš sam ih danas vidjela u dm-u i jako ljepo izgledaju,ali imam već previše shimmer nijansi sjenila pa sam rađe kupila Glossy stick :)

  2. Dizs, ovo je prekrasno. Nego, mislim da si zamijenila slike ovih plavih nijansi, slika proizvoda bas.. Ne podudaraju mi se proizvod i swatch bas :zubo:

    1. Je, je, sređeno! :)

  3. Kad sam vidjela da si napisala da su kod nas jeftinija, bila sam pomalo šokirana.. jer stvarno je kod nas sve skuplje.. krasne su nijanse, posebno ove ljubičaste!

  4. vidjeh ih tu kod sebe, nisam stigla detaljnije proucavat morat cu malo, ovaj prvi mi se cini zanimljiv :D
    Lendoxia recently posted…My current nail care routine (video)My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.