[DARIVANJE] Lancôme La Vie Est Belle L’Eau de Parfum Légère

Danas smo pripremile jedno krasno iznenađenje za vas! Ako želite saznati kako osvojiti Lancôme La Vie Est Belle L’Eau de Parfum Légère  onda samo nastavite čitati! :)

Kako osvojiti?

U komentaru na ovaj post podijelite s nama koji je vaš najdraži miris i zašto upravo taj miris. :)

Pravila!

  • komentirati možete do ponedjeljka, 07.10.2013. u 23:59h GMT +1
  • sudjelovati mogu samo čitatelji s prebivalištem u Hrvatskoj!
  • jedna osoba – jedan komentar
  • pravila su vrlo jednostavna pa ih se i pridržavajte, svako kršenje rezultira diskvalifikacijom

Dobitnika/dobitnicu ćemo odabrati slučajnim odabirom, a obavijestit ćemo ju/ga putem e-maila koji je ostavljen prilikom komentiranja (pazite da napišete točnu e-mail adresu). Dobitnik/dobitnica mora odgovoriti na naš e-mail u roku od 48 sati. Ako ne odgovori biramo ponovno.

 photo lancome_lavieestbelle01_zps80f84ea0.jpg

 photo lancome_lavieestbelle02_zps4d5d7ce3.jpg

Sretno!

Martina i Vesna

*press uzorak; 75 ml; vrijednost u prodaji – oko 750 kuna

392 Replies to “[DARIVANJE] Lancôme La Vie Est Belle L’Eau de Parfum Légère”

  1. Moj najdraži parfem je Celine Magic, koji se nažalost više ne proizvodi :((((
    Jako mi je drag jer me za njega vežu lijepe uspomene iz srednje škole… :)

  2. odlicno !!

  3. Acqua di Gioia, Giorgio Armani
    Obožavam ga jer daje svježniu, osjećam se poletno nekako uz njega ^^

  4. Najdraži miris svih vremena??
    42 link

    Zezam se :-) Ono što sam htjela reći da mi je to gotovo nemoguće odgovoriti. ALI, trenutno mi je najdraži D&G The One.
    Dovoljno jak, sviđa mi se kako se razvija na mojoj koži i još me k tome naziv kupio. Jedna, jedinstvena, posebna :-) A zašto je baš sad i baš taj omiljeni – nemam neki odgovor osim što baš je :-)

  5. Antonija Jeger says:

    Moj najdraži parfem je Summer White Sunset iz Avon-a zbog toga što savršeno opisuje moj karakter. Nježni, ne preintenzivni i ljetni nadasve romantični tonovi ovog parfema mene su potpuno oduševili i osvojili.

  6. ivana halić says:

    moj najdrazi miris je lancome hypnose..vec godinama sam mu vjerna..ali buduci da se uskoro udajem voljela bih isprobati bas za dan vjencanja jedan divan miris poput ovoga..bila bih presretna kad bih ga osvojila;))

  7. Kristina Pesut says:

    Moj najdraži miris je Chanel Coco Noir. Obožavam taj parfem jer je mističan, snažan, dominatan…
    Mislim da savršeno odražava moj karakter! :-)

  8. Odlično darivanje :) Moj najdraži miris do sad je bio Lanvin Roumer2Rose :) Možda bi to mogao uskoro postati i Lancome :)
    JustCakeGirl recently posted…Online shopping Vol.3 :)My Profile

  9. Kao da ste pitali majku koje joj je dijete nadraže! :D Neee mogu se odlučiti za najdražeg, volim cvijetne, egzotične, kiselkaste, ma ima ih. :)

  10. Prije svega prekrasno darivanje :)) sretno svima ! Moj najdraži parfem do sada je bio Calvin Klein – One. Sviđa mi se jer je jedan od onih parfema koji su nježni i suptilni na prvu, a nakon nekoliko sati nošenja pokažu svu svoju moć. Postojan je, prepoznatljiv i oduševljava me njegova kombinacija voća, začina i drvenastih nota. To je jedan od onih mirisa kojeg ćete sigurno zapamtiti. Intenzivan u svojoj svježini i jednostavnosti, a opet nimalo običan. :)

  11. Divno darivanje <3

    Moj najdraži parfem je Guerlainov Champs Elysees <3 Kada sam imala kojih 10-11 godina mama je dobila tester tog parfema pri nekoj kupnji..i otkako sam ga pomirisala po prvi put, moja ljubav prema njemu ne jenjava. Kada sam potrošila tester, mama mi ga je kupila i od onda (cca 15 godina) nisam nikada bila bez njega. Uvijek imam jednu bočicu doma. Znaju proći mjeseci da ga ne stavim, ali uvijek je "tu negdje" i svaki put kada ga stavim ga jednako volim :) Imala sam puno drugih parfema koji su mi predivni, ali Champs će mi zauvijek ostati poseban :)
    Em recently posted…*This blog will self destruct in 5..4..3..2..*My Profile

  12. trenutno mi je najdrazi escada especially jer je veoma drag poklon i miris mi je super :)

  13. Beyonce – Heat
    Obožavam taj parfem i mislim da već prelazi u ovisnost skupljanje njegovih bočica. Obično me kod parfema muči intezivan miris, i puno parfema mi smeta jer ih jednostavno stalno osjetim na sebi i čak me pomalo guše. Sa ovim nemam takvih problema i zato mi je favorit.

  14. Kenzo-Amour <3 zašto?pa valjda zato što me opija svojim mirisom :) meni je nekako magičan… <3 <3

  15. Jill Sander Style : predivna kombinacija slatkastog i elegantnog, baš kakve volim, mladenačko i lepršavo!

  16. Moj omiljeni parfem vec godinama je Cool water od Davidoffa,moglo bi se reci moj signature parfem.Koristim i druge ali su uglavnom slicni njemu i njemu se uvijek vracam.A zasto?Zato sto sam ja sportski tip,a on mi je bas takav,sportski,svjez i nenapadan ;)
    Nina recently posted…Bling bling sandMy Profile

  17. trenutno crpim zadnje kapi “playboy- play it lovely” koji sam dobila za rođendan i baš mi je super nježni miris.
    n6star recently posted…Savjeti za brži rast koseMy Profile

  18. Ange Ou Demon Le Secret -Givenchy
    Savrsenstvo mirisa. Budi dobro raspolozenja citrusnom notom,
    a sandalovina i jasmin mi odisu senzualnoscu.
    Sto vise stoji na meni to ljepse mirise, ne isparava tek tako.
    A kako vrijeme odmice sam miris se mijenja.
    Kad ga stavim biram hocu li biti andjeo ili demon :))

    Najbitnija stvar kod parfema je da mi nakon prvotno krasnog mirisa ne pocne stvarati nelagodu u zelucu. Ovo je jedan od rijetkih parfemcica koji se uspio udomaciti u mojoj torbici.

  19. Super su mi Lancome parfemi, a pogotovo Tresor Midnight Rose, miris ruže je neodoljiv i za sve prilike

  20. Teško mi se odlučiti samo za jedan parfem. Moja prva ljubav na prvi miris je definitivno Lolita Lempicka koja me osvojila odmah i još uvijek obožavam taj parfem. Ni preblag, ni prejak, ni presladak, ni prezagušljiv, ovo je definitivno parfem za sve prigode. Također jako volim Clinique Happy i Versace Versense koji su slični i koji su moji “feel good” parfemi, koje stavljam kad se osjećam hiperaktivno ili kad sam sva nikakva, za instantno bolje raspoloženje. U zadnje vrijeme sam pak opsjednuta parfemom Zara Black Peony kojeg uvijek imam u torbici i s kojim se osjećam nekako samopouzdanije i bolje, bez obzira na to što radim u tom trenutku i kako se osjećam u tom trenutku.

  21. Moj najdraži miris je Sensuous od Estee Lauder. Jednostavno jer je savršen! :)

  22. Najdraži parfem mi je Estée Lauder Pleasures Exotic, savršen je i odlično se osjećam kada ga nosim =)

  23. Moj najdraži miris je Chanel Chance eau fraiche iz razloga što sam uz njega, odnosno s njim na sebi, doživjela jako puno lijepih situacija :) Taj parfem mi je poklonio dečko i nekako uz taj miris vežem sve lijepe i divne trenutke! :)
    Cat Eye recently posted…Balea After Sun 2u1 šampon i regenerator za kosuMy Profile

  24. Armani Diamonds…Sjetim se Rihannine pjesme Shine Like a Diamond! Ugodan i lagan, a opet zavodljiv…

  25. By Kilian-Love..ah,dobila ga od dečka za 10godina veze(ima tome vec 2godine :) ), al jos uvijek mi izmami osmijeh kad ga stavim….sto da kazem, nepopravljivi sam romanticar :)

  26. Moj najdraži parfem trenutno je Bvlgari Omnia Amethyste jer sam ga dobila na poklon od drage osobe za 5. godišnjicu. Miris mi je savršen, ženstven, ali nije pretežak i osjeti se cijeli dan. Osobito ga volim staviti u posebnim prilikama jer me podjeća na njega i na to da je on uz mene :)

  27. Lacoste Pour Femme, moj dragi uvijek pada na njega :D

  28. kristina španić says:

    iskreno, na to pitanje mi je uvijek teško odgovriti, volim mijenjati mirise, rijetko kad se vraćam na jedan isti, ili kupim drugi miris istog proizvođača, ali nekako sam najviše voljela Kenzo mirise, i najomiljeniji mi je Kenzo u bijeloj kutiji kupljen u Dutty Shopu, ali ne znam ime, neka bude Kenzo.

  29. Moj najdraži parfem je Escada – Desire Me. :) Najdraži je iz tog razloga jer volim slatkaste mirise i ovaj parfem je upravo takav. Kada ga nosim, za mene je svijet jednostavno ljepši i osjećam se posebno, kao najslađa i najljepša osoba na svijetu. Ne znam kako i zašto, no jednostavno me podigne u svakom trenutku. Divota. :)

  30. Najdraži miris – escada, ‘island kiss’…..jednostavno je prekrasan…sladak, ali nije preintenzivan…apsolutno je savršen….to je pravi parfem za mene. a bočica mi je prekrasna…
    the polish rainbow recently posted…Talking About Beauty Products, Volume 1My Profile

  31. Moj nadraži parfem je D&G 18 la lune

  32. Moj najdraži parfem je Lancome Miracle. Jednostavno ga obožavam i to je bila ljubav na prvo mirisanje kada sam tražila parfem za svoje vjenčanje. Sada kad god ga stavim prisjetim se svog najljepšeg i najsretnijeg dana u životu :)

  33. Moj najdraži miris je Cacharelov Eden. U “vezi” smo zadnjih 15-tak godina i to je jedini parfem koji me kod svakog mirišanja potpuno obuzme i povede u svoj svijet. Nitko ne ostaje ravnodušan pored njega :)
    Eden je jedina ovisnost kojoj se zdušno predajem :D

  34. Koje divno darivanje! :)
    Ja imam dva najdraža; jedan je Givenchy Absolutely Irresistible, totalno je “ja”, ali nažalost nema ga više u parfumerijama. Dovoljno je svjež, cvjetan i orijentalan, da ničega nema previše, a da je opet super izbalansiran. Drugi je Shiseido Zen; s njim se osjećam skroz posebno i seksi, možda malo više odgovara za zimu ali ja se volim njime zalijevati za svih godišnjih doba. :D

    Inače, ovaj parfem gledam već koji mjesec i nikako da se odlučim na njega, a prekrasan je. :)

  35. Moj najdraži parfem je Emporio Armani Night. Nažalost,već dugo vremena nije u prodaji i jedino što imam od tog parfema je prazna bočica i lijepe uspomene. Topal, neobičan, pun, bogat i zavodljiv. Najbliže što mu sad nalazim je Armani Lei, ali, nešto mu nedostaje…

  36. OMGGGG ne vjerujem da je on na poklon jer upravo mi je La Vie Est Belle omiljen parfem (original verzija) :D Odise zenstvenoscu,njezan,a zavodljiv.kad ga stavim osjecam se mocno, ne znam koji je razlog,ali jednostavno kad ga imam kao da sam vise ja ;)

    Drugi izbor je guerlain instant magic-ljubav na prvi snjof *_*

  37. Moj omiljeni parfem trenutno je Dior Addict Eau Fraiche jer je kombinacija cvijetnog i voćnog – osvježavajuć, a opet tako elegantan. Kupila sam ga sasvim slučajno, jer sam ga zamijenila sa Dior Addict 2, koji sam do tada koristila, a bočice su vrlo slične, obje svjetlo roze. Iako obožavam i Dior Addict 2, Eau Fraiche me osvojio i preuzeo prvo mjesto među mojim parfemima :) Volim i Escadine ljetne limited kolekcije, jer su uvijek tako savršeno voćne,istovremeno i jake i svježe, upravo savršene za ljetne večeri :)

  38. Najdraži miris mi je Naomi Campbell Cat Deluxe At Night.predivno mirise ,idealan je za noćne izlaske,zaista se osjecam kao Macka kada nanesem taj parfem.Divno darivanje curke,hvala..

  39. L’Erbolario Dolcelisir

  40. Hmm ne znam koji mi je bolji CK – Euphoria ili Bvlgari Omnia Green Jade… Iako već jako dugo u Mülleru škicam ovog ljepotana i svaki put se špricnem njime i uživam u mirisu, ali mi preskup :/

  41. Moj najdraži parfem je Avril Lavigne Forbiden Rose,obožavam ga :)

  42. miss burleska says:

    Burberry The Beat Edp – moj signature parfem već par godina, pogotovo u hladnijem dijelu godine. :-)
    Zašto? Teško je to objasniti. Na prvu mi se uopće nije svidio no na drugu me skroz osvojio. Jednostavno mi se sviđa kako miriše na meni jer je ujedno topao ali opet ne pretežak, orijantalan ali ne i zagušljiv, ma sav je neki prozračan i razigran a opet poseban i drugačiji :-D Bočica je također slatka i izgleda ko igračka i nekako me podsjeća na londonski street chic.

  43. Zadnju godinu moj najdraži parfem je upravo Lancome La vie est belle. Mislim da dugo nisam probala bolji parfem.

  44. Vec neko vrijeme najdrazi Estee Lauder “Spellbound” :)))

  45. Moj omiljeni parfem je: Today, Avon. Odražava moj stil i moju osobnost i istodobno mi pruža mogućnost da budem ono što jesam, jer biti i ostati svoj je ono najvažnije u životu! :)

  46. Najdraži parfem mi je od Beyonce – Midnight heat jer kad sam ga prvi put pomirisala, shvatila sam da me ni jedan parfem nije toliko očarao kao taj, inače ne patim za parfemima al ovaj mi je baš divan :)

  47. Najdrazi ikada Lancome Miracle forever. Preposeban parfem koji je odisao nekom misticnoscu i kad god bih ga stavila svi su pitali tko to tako dobro mirisi :D Nazalost, prestao se proizvoditi.. Nisam jos uspjela naci ni pribliznu zamjenu, voljela bih probati s La Vie Est Belle :)

  48. najdrazi mi je Dolce&Gabanna the one. Jako zenstven miris, defitivno jedan od naj :)

  49. Najdraži parfem mi je Shalimar, težak je i zimski, mnogima ne odgovara, ali mene vraća u djetinjstvo (ne znam zašto).

  50. Najdrazi mi je Davidoff jer je to prvi parfem koji sam posjedovala!

  51. Dior Hypnotic Poison – nisam do sada uspjela naći neki koji bi me više oduševio. Ovaj parfem me, baš kako mu ime govori, hipnotizirao na prvi miris.

  52. Obožavam Jean Paul Gaultier “Classique” – topao, sofisticiran. Budi lijepe uspomene! :)

  53. Obožavam Chloe, moj naj naj parfem :)

  54. Chloe eau de parfum!
    Nosim ga i zimi i ljeti!Imam i druge no ovom mirisu se uvijek vracam! Smijesno je to sto mi je prvo bio sav tako bljak i fuj i nije mi bilo jasno zasto je svima tako dobar :D Dok ga nisam jednom osjetila na prijateljici i bio mi je prefin. Pa sam ponovo otisla u parfumeriju i probala ga i odmag se zaljubila <3

  55. Moj najdraži parfem već 11 godina je Light blue od D&G. Miriše na ljeto,sunce, more, svježinu. Miris je lagan, prozracan i ženstven ..jednostavno savršen za svaku priliku!

  56. Moj NAJDRAŽI miris je DEFINITIVNO Miss Dior Cherie, a zašto?

    Zato jer je profinjen, svaka stavka ovog mirisa – počevši od samog imena napravljena je da obori svaku ženu s nogu.

    PREDIVNO, preslatko pakiranje s lijepom mašnicom, umiljat, a tako elegantan i cvjetan… :)

    Mirisi me i inače podsjećaju na prošle događaje u mom životu, vraćaju na neke lijepe trenutke…

    Nekako je baš “classy”, profinjen i damski. Jednostavno ga obožavam.

    Lancôme La Vie Est Belle L’Eau de Parfum Légère mi se čini kao da bi definitivno mogao parirati mom omiljenom parfemu… Na WISH LISTI mi je već mjesecima, i to baš ovaj, a ne original (jer znam da postoji i prvi iz 2012.); otkad sam dobila tester – zaljubljena sam u njega i ŽARKO ga želim!

    Hvala na prilici za sudjelovanjem i osvajanjem ovog prekrasnog, skupocjenog parfema.

    XOXO Sanda

  57. Moj najdrazi parfem ikada je YSL Cinema. Mirise na stari holivudski glamur, luksuz i zlato. Jako dugo se zadrzava na kozi i cesto dobijem komplimente na racun parfema kad ga nosim. Nekada ga spricnem i prije spavanja po plahti samo da ga snjofkam i uzivam :)

  58. Hmm, zaista mi je teško odabrati najdraži parfem. Ako već moram odabrati, to bi bio Chanel Coco Mademoiselle. :)

  59. moj najdraži je versace versus (http://fimgs.net/images/perfume/nd.1416.jpg)

    ne proizvodi se već dugih 10 godina, ali ja još uvijek imam svoju bočicu koja i dan danas miriši ko da je nova! :D

  60. Obožavam parfeme, svaki mi je poseban na svoj način, ali kao broj jedan bih izdvojila Jil Sander Sensation <3 Savršen je i veže me za neke posebne događaje i trenutke.

  61. roger i gallet rose <3 mirise na ruze,ali nije prejak,predivan :))

  62. Moj najdraži parfem je Versace Dreamer……….jer me podsjeća na dečka kad nije samnom ….;)

  63. Ajme ne mogu vjerovati, darujete moj najdraži parfem :) Lancome sam dobila u obliku testera za Dan Žena u Zagrebu u Iris parfumerijama i od onda štedim svaku kap i koristim ga samo u posebne prilike :)

  64. Najdraži mi je Bossov miris Deep Red, ali ovaj bih rado probala:)

    Dubravka
    Zuba recently posted…Posljedni dan ljeta/ The last day of summerMy Profile

  65. Definitivno najdraži parfem mi je Versace Crystal noir. Parfem je dugotrajan i stvoren upravo za večernje izlaske

  66. najdraži parfem mi je Jil Sander Sun jer me podsjeća na ljeto, more…. :)

  67. Moj najdraži parfem je Chloe – L’Eau de Chloe. Bio je to moj prvi pravi parfem i dobila sam ga za rođendan od dečka. Od tog dana zaljubila sam se u njega i iako ga više nemam, čuvam bočicu da uvijek mogu osjetiti taj miris. :)

  68. najdraži parfem mi je Chloe, savršen miris…nikada mi neće dosaditi! :)

  69. BLV Bvlgari mi je jedan od najljepših parfema koje sam do sad imala:)

  70. Je li vam se ikada dogodila ljubav na prvi pogled, prvi dodir ili prvo njuškanje? :D Meni je, i to upravo s ovim mirisom. Kada sam ugledala tu jednostavnu i elegantnu bočicu bila sam zaintrigirana, kada sam ju uzela u ruku moje oduševljenje je napeto raslo, a kada sam pomirisala te divne note irisa, pačulija i mošusa tada sam već bila zaljubljena. Svilenkaste note ovoga mirisa u potpunosti su zarobile moja osjetila kada sam ih počela doživljavati dijelom sebe, onim dijelom koji je istovremeno i plah i ženstven i iznimno snažan. Prva verzija ovog parfema je ona u koju sam se zaljubila, ali ovu, laganiju verziju baš volim i mislim da bi ta ljubav mogla još jako dugo potrajati. Oduvijek smatram da je parfem onaj završni dodir osobnom stilu žene koji joj daje pečat neodoljivosti, a ovim parfemom sam ja pronašla svoj pečat, svoj zaštitni znak. U ovom mirisu ja sam prepoznala sebe i nadam se da ćete u ovom odgovoru vi pronaći dovoljno dobar razlog da ga poklonite baš meni. :)

  71. Little Black Dress..definitivno najbolji. Omjer cijene i kvalitete je na nivou, za tu cijenu nemože se očekivati i ništa bolje, ali već po njoj možeš odrediti što dobivaš. Ovaj parfem mi je nadmašio mnoge poznate parfeme, i zaista je odličan. Nije prejak, niti se miješa više mirisa u njemu. Podsjeća me na trenutak kada sam upoznala svog supruga :)

  72. Paco Rabanne Lady Million – obožavam taj miris, odmah se oraspoložim čim se našpricam njime.. A i priznajem da padam na ambalažu, izgleda luksuzno..

  73. Moj najdraži parfem definitivno je Lancome Tresor in love *_* Ali ja ne razlikujem baš mirisne note u parfemima i ne preferiram ništa određeno. Jednostavno mi se parfem na prvu svidi ili ne svidi. Uglavnom mi se većina i svidi :)

    Darivanje je zbilja lijepo, parfem nisam probala iako mi je zbilja privlačan.

  74. Veliki sam parfemo-ljubac :D i otkad znam za sebe parfem je sastavni dio moga dana! A najdraži mi je Acqua di Gio (Giorgio Armani)-za njega me veže puno lijepih uspomena i jednostavno se odlično osjećam čim se pošpricam s njime!

  75. Kao prvo, hvala na ovom prekrasnom darivanju!
    Moj najdraži miris je Alien by Thierry Mugler jer savršeno odgovara mojoj osobnosti te mu se uvijek iznova vraćam.

  76. Boss Intense! vise ga ne proizvode. Neznam zato, ali to mi je bio i jos uvijek je najdrazi miris, Opisuje me, pronalazim se u svakoj njegovoj noti, predivna bocica, to je jednostavno MOJ miris.

  77. Calvin Klein Euphoria – jednostavno odličan, parfem kojeg osjetiš na sebi i nakon radnog vremena :)

  78. LJUBICA MRKONJIĆ says:

    Meni jako jako drag je ovaj parfem što ga darujete La Vie Este Belle , nedavno sam ga otkrila, savršeno profinjen,senzualan, zavodljiv ,ženstven,oćarava….

  79. Bulgari omnia amethyste mi je divan miris koji povezujem s jednom meni vrlo dragom osobom, a u zadnje vrijeme preferiram omniu coral jer je to definitivno bio “match” na prvu!!

  80. Od onih koje sam imala Muglerov Innocent, od onih koji su mi na wishlisti Givenchy Ange au demon, prvi jer sam ga nosila u mnogim lijepim prilikama i ima mi divnu baznu notu, drugi jer prekrasno mirise (u svim notama) i ne znam jesam li ikad pomirisala ljepsi parfem
    Lendoxia recently posted…Project 365: Day 258-264My Profile

  81. Moj najdraži parfem je Lolita Lempicka jer je tako eteričano vilenjački, a ujedno i barokno raskošan, da ga ne mogu drugačije opisati nego poetski. Svaki puta kada posegnem za tom edenskom ljubičastom bočicom, udahnem tako bogat i raskošan miris, poput naleta čarolije koja uzrokuje širenje zjenice oka i privremenu paralizu koja me baca na vilenjački put koji vodi u gustu čarobnu šumu.Općinjena zavodljivošću mošusa i vanilije pridružujem se gozbi vilinskog naroda, koji me okrunjuje vijenčićem od bršljana i ljubićica. Svaki novi udisaj toga parfema mene baca na početak vilenjačkoga puta … :)

  82. Zasada Fantasy Britney Spears
    jednostavno je poseban

  83. Moj najdraži parfem je Versace Crystal Noir, ne znam iz kojeg razloga, možda zato jer sam ga dobila na poklon od drage osobe i poslije toga ga nisam više nikad koristila, ali se još uvijek sjećam mirisa.

  84. Gucci Flora , jer je cvjetni i lagan, osjećam se sretno i veselo kad ga imam, savršeno mi odgovara i radi baš ono što miris treba, podiže me!

  85. Najdraži parfem mi je Fragonardova Miranda, jer miriši nježno, puderasto, toplo i mekano, pa odgovara mom karakteru, ha ha :)

  86. Moj najdraži parfem je Emporio Armani She.
    Topao, trajan i ženstven, idealan mi je za jesenske i zimske mjesece. :)

  87. Nemam omiljeni parfem, ali jako mi se sviđa Truth or Dare by Madonna. Inače jako volim miris jasmina, a on se u ovom parfemu prekrasno osjeti.

  88. Moj prvi parfem je i moj omiljeni parfem, to je Naomi Campbel Sunset. Dobila sam ga od mame prije dosta godina za Božić, a i danas još čuvam bočicu i nekoliko zadnjih kapi u njoj. S tim parfemom nisam mogla proć ne zapaženo, tj, uvijek kad bi ga stavila ljudi bi me pitali koji to parfem tako odlično miriše. Na žalost više se ne proizvodi, ali ja se nekak nadam da ću ga jednog dana iznenada ugledat na polici u trgovini.

  89. Predivno darivanje! Trenutno mi je najdraži Escada Cherry in the air jer je divnog voćnog mirisa <3
    lipsticks-blade recently posted…Darivanje: MUA Undress Me Too paleta sjenilaMy Profile

  90. Definitivno bvlgari jer ima jednu predivnu notu i baš je super na mojoj koži..

  91. uhhhh teško pitanje.. imam ih nekoliko, uglavnom su mi svi dragi zato što me podsjećaju na neke događaje u životu dok sam ih nosila, al evo bubam pa nek bude najdraži Trussardi-Skin, odavno ga ne viđam po parfumerijama..ako netko zna gdje ga ima nek mi slobodno napiše kao odgovor na ovaj komentar, unaprijed zahvalna! :*

  92. Najdraži mi je Lady million, on je cvjetan i svjež, a bočica je u obliku dijamanta, pa što drugo jednoj ženi treba :D

  93. Vera Wang – Rock Princess

  94. Acqua di gio od Armania. Lagan,svjež,citrusnih nota,nenapadan.
    tina recently posted…i love essieMy Profile

  95. Moj najdraži je parfem je Lancome Tresor Midnight Rose ali mojoj majci je La Vie Est Belle pa pošto joj je rođendan za 8 dana rado bih ju razveselila ovim parfemom. :)

  96. Odlično darivanje :D

    Moj najdraži parfem (trenutno) je Versace Versense <3 predivan mi je miris, nije prejak a nije niti slab, voćno citrusni, ma njam njam :)
    Iva P. recently posted…50 facts about me!My Profile

  97. Najdraži parfem – trenutno – mi je Green Tea od Elizabeth Arden.
    Dobila sam ga na poklon od drage osobe.
    Priželjkivala sam ga dugo i za Božić me dočekao ispod bora.

    Ta nota mirisa mi odgovara, razbuđuje me i podiže raspoloženje, a i drugima se sviđa.

  98. Omnia Amethyste Bvlgari prekrasannnn cvjetni parfem,koristim ga vec jako dugo i mislim da mi nikad nece dosaditi <3

    1. i ps.uz to je jos ljubicaste boje

  99. Najdrazi parfem bvlgari omnia :D zato jer je to bio poklon od “jednog posebnog” :)

  100. Chloe Love, jednostavno je savršen!!

  101. Moj najdraži parfem je Givenchy – Very Irresistible. Zato što sam ga prvi put pomirisala prije više od 10 godina dok sam još bila klinka i rekla sam samoj sebi da će to biti prva stvar koju ću kupit od prve plaće. I eto nakon toliko godina došla je i ta moja prva plaća i parfemčić je u mojoj kupaonici :) I uvijek se osjećam dobro kad ga stavim!

  102. Coco Mademoiselle. Tako ženstven i tako poseban. Nezamjenjiv :)

  103. Najdrazi parfem mi je s.Oliver Selection for Woman jer sam ga davno dobila od tate, taj parfem me podsjeca na neka divna prosla vremena :)

  104. Roma mi je najdraži miris-jednostavno jer je klasik kojeg moraš voljeti.

  105. D&G The one – ima ono nešto, neodoljivo u njemu

  106. Trenutno najdraži parfem mi je Lancome O de L Orangerie prekrasan svijež i poseban :)

  107. Moj najdraži parfem je Fragonardov Etoile. To je moj prvi pravi parfem, kupljen na maturalcu i odmah smo kliknuli. Čim sam ga pomirišala, znala sam da je to TO. Ne znam što ću kad ostanem bez njega jer mi Francuska baš i nije usput :(
    AnyaStarsailor recently posted…New in + moja kolekcija ruževa (swatchevi)My Profile

  108. Još jedno divno daviranje :D

    Najdraži miris Bruno Banani Made for women zato jer miriše po šumskom voću, ugodan je i osvježavajuć

  109. Najdraži parfem mi je Armani Code. Jednostavno ga volim :)

  110. Moj najdrazi miris je Yves St. Laurent Manifesto.
    Zasto?
    Zato sto me taj parfem podsjeca na moga pokojnog muža koji je je umro u 3.mjesecu od leukemije nakon 1 godine braka , on mi je kupio taj parfem kad smo krenuli skupa volio je taj miris , a voli ga i nasa mala djevojcica , ali ne samo to prekrasan miris ima parfem kojeg mogu nositi kroz cijelu godinu i naravno prekrasna ambalaza :)
    Jedna od najboljih ambalaza ikada.
    Taj parfem me podsjeca na srecu i iskreno da Vam kazem cure kad god ga nanesem na sebe sjetim se samo lijepih trenutaka sa pokojnim suprugom i bude mi odmah lakse.

  111. Prekrasno darivanje :)
    Najdraži parfem mi je Eclat D’arpege jer je elegantan, neodoljiv i čaroban. Kad ga nosim, osjećam se savršeno :)

  112. Ines Obradović says:

    moj najdraži parfem je Hypnotic Poison od Diora, jer mi nekako njegov miris baš paše,kao da izražava moju osobnost

  113. najdraži parfem off all time mi je Bill Blass Eau de Parfum. ima predivan, opojan jasminasto-sandalovinasti miris, s malo mošusa i zelenih nota. savršen je, za jesen, zimu, večernje prilike … ma ustvari, za sve :)
    a još ljepše je što sam ga ugrabila u B-makeup-u na nekakvom “potroši 70 kn, kupi parfem za 39 kn” sniženju :)
    i otad ga ne mogu nać više nigdje, a pola bočice je već potrošeno… :(

  114. Najdrazi parfem mi je definitivno Burberry Body.
    Jednostavno zato sto obozavam iris :)

  115. Najdraži parfem mi je trenutačno Chloe EDP jer me podsjeca na drage osobe i lijepe trenutke :)

  116. Jedan od dražih mi je Chloe, nekako jer je neobičan a istovremeno klasik… Kad ga stavim na sebe, osjećam se baš kao ja <3

  117. Moj najdraži parfem je La petite robe noire od Guerlaina jer traje satima i satima, čak i nakon tuširanja, bilo ljeto ili zima, ovaj parfem je jako ugodan na koži i jednostavno se prilagodi vremenu. Za mene savršen i neponovljiv!

  118. Moj najdrazi parfem je originalna Venezia Laure Biagiotti iz 90-tih. :-) Jos uvijek imam malo u bocici i tako me brzo lansira natrag u te godine kad god je pomirisim. Divno. <3 Znam da su poslije napravili neku drugu verziju, ali nije to to. :-(

  119. Paco Rabanne Lady Million – s njim se osjećam nekako posebna

  120. Moj najdraži miris je Just Cavalli Pink jer smo ga prijateljica i ja koristile dok smo bile studentice. Bio nam je najdraži miris a i ostao je…barem meni… //a i prijateljica s faksa ostala je još uvijek najdraža prijateljica i ovo ljeto postala sam joj kuma :) // Nažalost prije par godina potrošila sam drugu bočicu i prešla sve parfumerije nebi li ga ponovno igdje našla ali čini se da su ga povukli iz prodaje :( Uspjela sam naci body lotion na ebay-u i naručila ga kako bi ponovno osjetila taj čaroban miris koji me svaki put vrati u studentske dane :)

  121. Moj najdraži parfem je Kenzo Amour jer se osjećam sjajno kad ga stavim jer miriše predivno!

  122. Moj najdraži parfem je Bvlgari Omnia Crystalline zato što je jednostavan, lepršav, osvežavajuć ali ipak poseban i zanimljiv :)

  123. najdraži? teško je reći jer ih ima par ali već godinama sam vjerna bylgari jasmine noir – svatko tko ga je pomirisao zna o čemu govorim, taj miris ima svoju priču, i u najlošije dane vraća samopouzdanje, zaista je posaeban…no s prvim zrama ljetnog sunca na scenu stupa vječna i prekrasna plava baršunasta bočica d&g light blue….to je miris ljeta !!

  124. Crystal Noir Versace – miris mi je poseban. Parfem za posebne prilike koji mi najbolje odgovora i prvi put sam ga dobila od dragog na poklon.

  125. Uvijek mi je teško odabrati samo jedan miris jer ovisi o toliko faktora, koje je godisnje doba, koje uspomene pojedini miris izaziva, kakvog sam raspolozenja… Ako bih morala odabrati jedan za ovaj trenutak, bio bi to Kenzo Indian Holi.

  126. La Vie Est Belle – parfem u čiji sam se miris zaljubila na prvu; ljubav na prvi pogled..:-)

  127. Moj najdraži parfem je Guerlain Insolence. Sladak, ali nije napadan. Suptilan, a opet se ističe. Definitivno parfem kojeg primjete, koji se osjeti. Uvijek kad ga pomirišem, ne mogu odoljeti nego da se nasmiješim pa tako kad se osjećam posebno i sretno, nosim ga i jednostavno bezobrazno privuče pažnju, što mu i ime kaže, bezobrazluk! :)

  128. Jedan od mojih najdražih parfema je Cool Water Davidoff. Za vrijeme mojih prvih izlazaka moja starija seka kupila je ovaj miris i zajedno smo ga koristile. Za njega me vezuju lijepe uspomene i događaji, njegova lagana mirisna svježina nikada nije prošla nezapaženo.
    mala_i recently posted…[DARIVANJE] Lancôme La Vie Est Belle L’Eau de Parfum LégèreMy Profile

  129. Chloe Love jer je božanstven :)

  130. Petite et Jolie says:

    Moj najdrazi parfem je Love by Chloé :) volim ga jer me podsjeca na jednu predivnu zimu sa meni posebnom osobom, a osim toga predivno mirisi! :)

  131. Moj najdraži parfem je Bvlgari Omnia Amethyste zbog svog nenametljivog,bogatog , ženstvenog mirisa. Od svih probanih parfema ovaj je jedini koji mi odgovara i ljeti i zimi. :)

  132. More by Demi Moore za Oriflame!
    Ovaj parfem sam dobila na poklon od drage mi osobe! S njim se osjećam posebno, ženstveno, a i dobila sam puno komplimenata i pitanja od prijateljica koji parfem nosim!

  133. najnajnajdraži parfem mi je armani mania jer je dobiven na poklon od kume/najbolje prijateljice
    :)

  134. Olivera Toić says:

    Jedan starinski: l’eau par kenzo. Nenametljiv, lagan, prozračan….oduvijek mi je mirisao na lubenice i ljeto.

  135. Dolce&Gabbana Light blue- miris ljeta najdraži

  136. stella žuvela says:

    CK one… moja prva i najveća ljubav kojoj se uvijek vraćam. Uvijek ga kupujem u najvećem pakiranju, 200 ml, jer mi se već na 50 ml pali lampica da sam na rezervi :-)
    Ooooooobožavam parfeme, utopit se u njima, ali ovaj je jedan i jedini koji me svoojim mirisom može lansirat u orbitu sreće kad nisam najbolje raspoložena… Toliko prekrasnih trenutaka u životu sam proživjela s njim, i nikad ga se neću zasitit <3

  137. Versense Versace je moj najdržai parfem. imam 22 godine, iza mene je teška godina, dvije operacije, puno loših i lijepih trenutaka. Kada stavim taj parfem na sebe osjećaji se izmješaju kao i sjećanja.

  138. Moj najdrazi parfem je YSL Cinema. Uvijek me nostalgicno vraca u najljepsi period zivota.

  139. Gucci Rush- prije mnogo godina ovaj parfem mi je kupio dečko, bio je to prvi “skuplji” parfem u mom životu..Podsjeća me na naše prve zajedničke trenutke, i sad kad ga stavim ponovno osjetim onu zaljubljenost i polet kao prvih dana naše veze.. ;)

  140. najdrazi parfem mi je blvgari notte jer je bio poklon od jednog jako dragog prijatelja koji ga je donio sa dalekog puta… to je bio prvi parfem koji sam dobila na poklon pa mi uvik budi neke lipe uspomene…

  141. Versache, Bright christal, zbog svjezine, lakoce i psotojanosti. Imam vec 3. bocicu :)

  142. sve osim cvjetnih i slatkastih parfema, ali najvise Bvlgari Omnia :)

  143. Ovisnica sam o parfemima. Mislim da mi je bilo suđeno da radim u parfumeriji, ali sam otišla drugim smjerom. Trenutno koristim Eden i predivan je, ali moj najdraži je jedan uljni u minijaturnoj bočici kupljen u Indiji Patchouli. Nakon njega je Gucci Rush, a dalje bolje da ne nabrajam jer bi popis bio podugačak. Ovaj miris nisam probala i naravno da ga želim probati,

  144. Moj najdraži parfem je zapravo toaletna voda s postojanošću parfema :), a to je Chanel Chance Eau Fraiche. Zeleni, osvježavajući, citrusni, prepoznatljivi, lagani, a postojani. Dobila sam ga za 18. rođendan od prijateljica i od tada smo najbolji prijatelji. :) Divan je i jedva čekam kada ću si ga opet moći kupiti. Dotad bi me poprilično utješio ovaj vaš poklon. ;) Hvala vam M&V. vaša vjerna čitateljica ;)

  145. Najdraži parfem mi je Naomi Campbell Eliksir koji se nažalost ne proizvodi više.
    Dobila sam ga od svog dragog za jedno valentinovo i odmah me opio svojim mirisom koji je magnetičan.
    Pravi eliksir u maloj boćici :)

  146. Moj najdraži parfem je definitivno d&g light blue. Obožavam njegov miris. Tako je svjež i jednostavno poseban. Obožavam ga !!!!! :)

  147. cabaret mi je najdraži , vjerovatno jer mi ga je poklonila mama pa za mene ima to posebno značenje. inače se radi o malo jačem mirisu, koji je za mene totalna suprotnost ali obožavam osjećaje koje budi u meni. jednostavno je poseban. :)

  148. Dobri, stari Hugo woman. Jednostavna, neugledna bočica, a miris… Neopisivo dobar. Broj jedan od srednje škole. A bilo je to jaaaako davno ;-)

  149. Nemam neki all-time-favourite, ali od svih koje sad imam na polici najviše volim Roger&Gallet Rose Imaginaire miris kojeg sam neprestano koristila ovo ljeto :) Ima nešto neobično i nedokučivo u njemu. Ruža je, ali nije tipična ruža. Kremast je, fin, zavodljiv…
    Persa recently posted…Lancôme Purple Fiction “ruffian”My Profile

  150. Moj najdraži parfem je “La vie est belle”! Prvi put sam ga osjetila na koži svoje kolegice…u tom trenutku kao da me teleportirala u neku parišku parfumeriju. Totalno omamljena sam oteturala u parfumeriju i počastila se. Od tog dana, svakodnevno me u zbornici pitaju: Ma koji ti je to super parfem, a ja u maniri prave profesorice francuskog jezika odgovaram: La vie est belle… Iako nekad i nije…

  151. Moj najdraži parfem je Calvin Klein – Euphoria. Jednom sam na poklon dobila mlijeko za tijelo Betina Barty Blackberry i smrtno se zaljubila u miris. Zatim sam da internetu potražila koji je parfem najsličniji tom mirisu i otkrila Euphoriu. I onda ga dobila za rođendan od mojih roditelja <3
    Ksenya Design recently posted…Lantern and Captured TreasureMy Profile

  152. Joop! Le Bain Joop! Po meni je to parfem za sva vremena, s njim nemoguće biti nezamijećen. Smatram da osoba mora zračiti samopouzadnjem da bi ga mogla nositi :)

  153. Manuela Mustafi says:

    Moj najdrazi parfem je Beyonce Heat :D

  154. moj najdraži parfem je D&G The one jer prekrasno miriši i postojan je satima.

  155. Moj najdrazi miris je Chanel no.5.. Otkad sam ga prvi put osjetila, divan, mekan, puderast, mazan, zenstven, prekrasno se spaja s mojom kozom. Mnogi kazu da sam premlada za tako tezak miris, onda ga osjete na meni i predivan im je =)

  156. Ivančica Pobor says:

    Moj najdrazi parfem je Daisy by Marc Jacobs jer sam sa njim upoznala svog muža,svoju ljubav.. <3

  157. Moj definitivno najdraži miris je Bvlgari Pour Femme <3 Sjećam se da sam prije ohoho godina uz kupnju knjige Parfem na poklon dobila testerić tog parfema i bila je to ljubav na prvi šnjof <3 Od onda obožavam taj parfem i njega jedinog zapravo kupujem ponovo i ponovo!
    A pvaj Lancome sam do sada nekoliko puta pošnjofala i moram priznati da mi se svaki put jako svidio, čak sam neko vrijeme i razmišljala kupiti ga, ali nikako da dođe na red :D

  158. Moj najdraži parfem je Chloe Eau de Parfum Chloe.
    Za mene je to parfem koji ima stav. U isto vrijeme je senzualan a opet posjeduje oštrinu.
    Mislim da ga ne može nositi bilo tko, kao ni što se ne sviđa svim ljudima.
    Meni je on predivan, kao da ga je netko pravio samo za mene :) :) :) :)

  159. Mnogi parfemi dolaze i prolaze, a samo jedan je uvijek prvi na listi. Profinjen, decentan, zentstven i jednostavno poseban!!

    1. Jil Sander- Style Essence…..

  160. Meni naj parfem je Gucci Rush 2, jer sam ga dobila od prve ljubavi :)

  161. Ispahan Yves Rocher. Malo težak miris, ali baš takve volim. Nažalost, više se ne proizvodi, a mene nakon njega nijedan parfem nije više oduševio :(

  162. Moj nadrazi parfem je Givenchy Ange ou Demon jer je zagasit, tajnovit, pomalo tezak, ali i sladak u isto vrijeme. Jako je mistican po mom misljenju.

  163. Bvlgari Omnia <3 nekako mi pase, nije prenapadan al dovoljno se osjeti da ti se ljudi ''slucajno'' priblize i posnjofaju te :D osim toga stvarno se duugooo osjeti. a i puno je uspomena (posebno iz srednje skole) koji me vezu uz njega :D

  164. Ivana Schindler Rajčić says:

    Zbilja ne mogu izdvojiti samo jedan parfem, najčešće imam “trenutni” najbolji parfem, ali kroz godine uvijek postoje neki koji su mi best off, tako da ću izdvojiti Dolce & Gabanna Feminine, Chanel Chance, Issey Miyake (ah…svi su mi božanstveni)…iiii….Gucci play :)

  165. Moj je Chanel Coco Mademoiselle :) Zato sto je lagan, a opet se osjeti i nije previse niti cvjetan niti sladak :) Nego taman po mom ukusu :)

  166. Najdraži Chanel Chance aeu Tendre, dobila ga na poklon i stavila ga negdje u kut ormarića jer se ni s jednim Chanel parfemom nisam našla da bi nakon godinu dana pametna ja ga našla i otvorila i skužila da je fantastičan :)

  167. Mexx Wild. Ne znam zašto, to je moj signature miris i osvojio me još dok sam bila osmi razred. Jednostavno je to bila ljubav na prvi šnjof u dm-u na Krku i brzo sam ga kupila po povratku kući. Bio je to moj prvi samostalno kupljeni parfem, tako dugotrajan, kvalitetan i odličan… Sad mi je užasno žao što se više ne proizvodi, neću ga moći prežaliti :/
    Cydonia recently posted…Meh proizvodiMy Profile

  168. u biti ovo je moj novi najdrazi parfem :) skicam ga vec neko vrijeme ali nikako da ga kupim tako daaaa… :)

  169. Omiljeni parfem mi je Vanderbilt Gloria Vanderbilt. Volim ga zbog ženstvenosti i prozračnosti kojom odiše. Ali ono najvažnije, donosi mi sjećanje na sretne i neponovljive dane koji su iza mene. “Ništa ne priziva prošlost kao miris koji je bio dio nje.”

  170. moj najdraži parfem je od avona – night musk, kojeg nažalost ne proizvode više od 10 god., ali još uvijek čuvam nekoliko kapi za neki poseban dan. podsjeća me na srednju školu i razdoblje bezbrižnosti.

  171. Burberry Brit Sheer – jer se osjećam ko da sam u Engleskoj! :)

  172. Versace Bright Crystal, zato sto inace obozavam svjeze, njeznije mirise :D

  173. Armani Code je moja ljubav već godinama, tajanstven, zavodljiv…baš kao i Davor kojeg sam upoznala baš tu noć kad mi je prošao prstima kroz kosu i rekao “Mmm..kako ljepo miriše…”

  174. Najdraži mi j Jill Sander Sun..nema veze što kažu da je ljetni, ja ga nosim i u sred zime i tako si u tmurne dane dočaram ljepotu i mirise ljeta!

  175. Chanel Allure Sensuelle…krasotica od parfema. Kupio mi ga muž i rekao je da će mi odlično pristajati uz moju osobnost hehe i pogodio je i zato ga obožavam.

  176. Dugo godina su mi parfemi od Laure Biagiotti bili najdraži i godinama sam ih koristila. Roma i Venecia su bili uvijek uz mene. Poslije došao Kenzo Flower, a onda Escada, pa Naomi i Beyonce, a trenutno najdraži bi je Bvgl Jasmin

  177. Moj dugogodišnji najnajdraži parfem ikada jest Brindille by Galimard, kojeg sam prije više od jednog desetljeća na maturalcu kupila u njihovoj tvornici parfema. Sad je već na zadnjim kapima i promijenio je miris, ali dugo me služio. Najdraži mi je jer mi odgovara u apsolutno svakoj prilici i godišnjem dobu, što je rijetko slučaj. Nosila sam ga povremeno jer sam ga maksimalno štedila, obično kad su neke prilike i baš mi je podizao osjećaj ženstvenosti i dizao mi raspoloženje. Predivan miris kojeg tko zna kad ću ponovo imati u rukama.
    azziella[at]gmail.com
    azzie recently posted…[cro] Film: We’re the Millers (2013)My Profile

  178. Bravo cure :)

    Obozavam Chloe eu de parfem

  179. Chloe EDP – Chloe je bezvremenski parfem za svaku priliku! Vrlo je nježan, svjež, cvjetni parfem koji miriše na čistoću. Volim ga nositi za dnevne prilike: šetnje, kavice, druženja, kao i za neke elegantnije prilike. Obožavammmmm :-)

  180. Moj najdraži je Juliette Has A Gun – Citizen Queen, parfem za urbane dame :-) Mirise otmjeno, barsunasto, klasicno, a opet moderno i samosvjesno. Predivan kremasto puderasti miris sa retro štihom, koji mu ga daje lijepo upakirana ruža koja upotpunjuje cijelu sliku.

  181. Odlično darivanje!
    Najdraži parfem… hmm, ovisno o godišnjem dobu, dobu dana, raspoloženju… ali evo, volim većinu parfema Lolita Lempicka, Chanel Chance mi je uvijek favorit a zimi jako volim Cacharel Amor Amor :)
    Petite Chérie recently posted…Pardon my FrenchMy Profile

  182. Marc Jacobs- Daisy Eau So Fresh moj najnoviji parfem, rođendanski poklon od divnih prijateljica :) .Inače sam ljubitelj slatkih gurmanskih parfema, ali ovaj me osvojio cim sam ga pomirisala :)

  183. Teško mi je izdvojiti samo jedan, ali kad bih baš morala onda bi to bio Burberry London.
    Nema osobe koja me ne zaustavi na cesti i pita što to nosim. :D
    Divan je.
    Može proći i pod dnevni i pod večernji, zimski i ljetni.
    Definitivno parfem koji me oraspoloži kad sam totalno down. :)

  184. Bvlgari Rose Essentielle jer se uz njega u svakom trenutku osjećam senzualno i ženstveno :)

  185. Ivana Spudić says:

    najdraži miris mi je touch of Pink Lacoste, tako je opojan, očaravajući, lagan i osvježavajući, nije napadan..daje laganu notu ženstvenosti

  186. Moj najdraži je Chloe Love intense jer je prekrasan i mogu ga koristiti u svim prigodama :)

  187. Thierry Mugler Angel jer je to prvi parfem koji sam dobila od moje polovice , a i obilježio mi je 30-ti rođendan :)
    Dear Skin recently posted…Policistični jajnici i kožaMy Profile

  188. Već dulje mi je najdraži Alien Thierryja Muglera. Odiše misterioznošću i totalno odudara od svega ostalog. Rijetko kad me tako nešto na prvu privuklo.

  189. Versace Crystal Noir ;D

  190. moja ljubav je Chloe.. kad ga stavim osjećam se potpuno.. tad mogu krenut dalje.. obožavam kad ga osjetim u kosi.. usrećuje me kad ga osjetim na šalovima.. volim kad me ljudi pitaju koji miris nosim.. zbog njeg se osjećam raspoloženo i privlačno.. :))

  191. Najdraži parfem svih vremena mi je Diesel Loverdose jer ima predivnu bočicu i ljubičaste je boje, meni najdraže i najljepše boje na svijetu , a isto tako ga se može nositi i navečer za izlazak ali i preko dana jer ima poseban miris koji traajeee i trajeee !! :))

  192. Parfemi nisu samo mirisi koje osjećamo kad ih nosimo. U tim se mirisnim oblačićima skrivaju i uspomene na događaje, ljude… Moschino Couture predivan je miris u kojem se pleše po notama od kojih se najjasnije razaznaju mandarina, jasmin, vanilija i biber. Ženstven, profinjen, neopterećujuć, nosiv u raznim prigodama. Couture je moj olfaktorni podsjetnik na jednu divnu godinu, 2010., kad sam ga i dobila na dar. Ostala su mi još koja tri mililitra, koja čuvam kao uspomenu koja oživi svaki put kad odvrnem čep, pa navire kao iz čarobne svjetiljke…

  193. Najdraži mi je Jill Sander Sport for women
    Super parfem, pravi proljetno-ljetni ljepotan. Nije nimalo dosadan sportski ,nezanimljivi svježi miris, na što me asocira ovo “Sport” u nazivu. Nije ni banalna ljetna voćna vodica, krasan je i kvalitetan. Inače preferiram gurmanske i orijentalne mirise, nisam od vodenih, svježih trenutno ali ovaj me ipak kupio.
    Kad se želim odmoriti od jakih parfema, imam svoje razigrane i vesele bombonaste kandidate :) .

    Imala sam ga, sladak je i svjež, zanimljiv i poseban, šaren, osvježavajuć.
    Lepršav je i sladak, ali ne presladak, već slatko-svjež i živahan , kao da vibrira nekim veseljem. Sve u njemu je savršeno dozirano za razigrani , veseli i vedri ljetno / proljetni dan.
    Bombončić dobre kvalitete, postojanosti i projekcije.
    Jako šarmantan i primamaljiv.

    Dobio je dosta komplimenata od žena, sve su rekle da im je savršen i pitale koji je to miris. Meni je bio toliko lijep da sam ga ljeti nosila čak i za noćne izlaske. Možda to nije njegova glavna svrha, ali bio je prelijep i davao mi polet i dodatni razlog za veselje.

  194. Naj parfem mi je Emporio Armani Diamonds
    Odličan, čist, svjež, cvjetni, proljetni/ljetni parfem za svaki dan. Djeluje vrlo zrelo, čisto, profesionalno i postojano. Ženstveno i decentno… parfem koji koristim i ljeti i zimi…
    i zimi sam dobijala komplimente, a ljeti je bilo uh…kako dobro mirišeš…

  195. Chacharel Noa,divan,romantičan,nježan,svevremenski…bočica snježno bijele boje..ta mala slatka kuglica u kojoj se krije raj!

  196. Moj najdraži miris svih vremena je lancome tresor. Klasičan, ženstven i nezamjenjiv :)

  197. Volim lagane, cvjetne i slatkaste mirise, a onaj koji mi odgovara uvijek i u svako godisnje doba je Bvlgari Pour Femme .
    Lagan i nenametljiv miris, dugotrajan, zenstven, …. ma, obozavam ga, uz njega se osjecam posebnom, kao princeza :)

  198. ja imam dva:)..hm hm ma možda i visee al navest cu dva najdraža, Emporio Armani She -obožavam ga,podsjeća me dragu osobu i chanel chance-ljetooo,svježina,čistoća-to je to;)))

  199. hugo boss deep red, moj prvi pravi parfem i on mi je kao zaštitni znak.. :D

  200. Hypnotic poison – CD
    Volim ga koristiti u hladnim danima, daje osjećaj topline, glamura. :)

  201. Kenzo, klasični onaj prvi, kojeg više ne proizvode….cvjetni mi se ne sviđaju..obožavam jednostavne i lagane mirise…da se osoba do mene zapita da li je to parfem ili nije

  202. Dior Dune – moj prvi highend parfem, s presavršenim mirisom, počinje voćnim notama, a završava sa zrelim – ruža, jasmin, pačuli, vanilija…

  203. Omiljeni miris mi je Lolita Lempicka, sva izdanja! Još u vijeme kada sam čitala časopis Ok! ugledala sam tu predivnu bočicu i silno željela taj parfem, iako nisam znala ni kako miriši, osvojio me dizajn! Dobila sam ga na poklon i ustanovila da je predivan “iznutra” kao što je i izvana. Otada se moj dragi svakog Božića pobrine da upotpuni moju kolekciju ;)

  204. Trenutno moj najdraži parfem je od Thierry Muglera-Angel , pomalo je slatkast ali istovremeno ima jak i prodoran miris koji ipak nije agresivan-baš je taman -senzualan i ženstven – trenutno mi je savršen :)

  205. Beyonce, Naomi, Bruno Banani, nekako najdraži :)
    sandee recently posted…365 photo challenge – from 76 to 96 daysMy Profile

  206. Najdraži parfem mi je Versace Crystal Noir. Iako je široko rasprostranjen i mnogima prepopularan i isfuran, meni je odličan, dovoljno jak a opet nenapadan, dovoljno sladak a opet blag.

  207. Najdraži parfem mi je Cat Deluxe od Naomi Campbell. Ujedno i prvi parfem kojeg sam ikada dobila kao dar, zatim ga još nekoliko puta kupila, pa ga opet dobila kao i dar i tako već nekoliko godina… ;-)

  208. Dior Addict – it’s just so addictive :)

  209. Suprug i ja smo na prvom spoju nosili Armani Code i od tada vječna ljubav prema Armaniu traje….

    1. Suprug i ja smo na prvom spoju nosili Armani Code i od tada vječna ljubav prema Armaniu traje….

  210. Najdraži miris mi je miris jasmina, đurđica te cvijeta naranče, obožavam parfeme s tim mirisima. Kad bi baš morala birati parfem i to najdraži onda bi rekla Versace Crystal Noir.. podsjeća me na ljeto, a moja frendica kaže da nju podsjeća na mene.

  211. Najdrazi parfem mi je Nomagic,nazalost ne proizvodi se vise….Volim jake mirise jer jednostavno pasu uz mene i moju osobnost :)

  212. Moj najdraži parfem je je Paco Rabbane – Lady Milionare, s njim se osjećam poput prave dame. Dugo sam ga gledala i mirišala u parfumeriji a onda sam ga dobila na poklon te mi je i iz tog razloga posebno drag.

  213. najdraži mi je L de Lolita Lempicka. nosila ga je moja mama, a danas kad je nema, nosim ga ja. konstantno me podsjeća da je blizu.

  214. Dior Dune :)

    Moj prvi parfem. Mama mi ga je kupila za jedan Božić prije cca 15 godina.

    Drugačiji, zanimljiv i baš za mene :)

  215. moji najdrazi parfemi su Hugo Boss jer su mi osvjezavajuci i lagani… P.S. stranica vam je divna… nemam rijeci… :)

  216. Volim Mracle od Lancoma, vjerna sam mu već godinama jer mi je to mirs sreće, opuštenosti i mladost.

  217. Coco Mademosielle by Chanel :)
    Posušila sam već nekoliko bočica ovog divnog parfema. Volim ga jer miriše profinjeno, ženstveno… ima tu neku, misterioznu notu.
    Nosim ga ljeti, zimi… Kad ga nanesem, ni šminka mi ne treba, sam po sebi je dovoljan.
    Nanesem par kapljica čak i prije nego odem u krevet tako da mi i pokrivači mirišu po njemu. :)
    A i samo ime mu zvuči posebno, što ne?

  218. Jako volim parfeme i teško bi mi bilo odabrati najdraži,volim cijelu liniju Bvlgari parfema.Omnia mi je wooow.
    Krasno darivanje,odličan parfem :)

  219. Armani Code je moj omiljeni i podsjeća me na mog supruga, jer mi ga je on darovao za prvu godišnjicu braka i od tada on je za mene neizostavan i nezamjenjiv.

  220. Tom Ford Black Orchid <3
    Dobila ga na poklon od momka u Parizu 2008. i od tada je moj No.1. Dosta je težak, mračan i upadljiv, idealan za zimsko razdoblje. Bočica je najljepša koju posjedujem.
    Anchi recently posted…Illamasqua Precision Ink – GlisterMy Profile

  221. Moj najdraži parfem je givenchy very irresistible jer se s njim osjećam posebno.

  222. Obožavam Chloe… dobila sam ga jednom prigodom i zaljubila se u njega. Sviđa mi se njegov puderasti miris, tako je nježan, ali opet zamjetan, paše i ljeti i zimi. Djeluje odraslo, ali opet i mladenački. Predivan je i ja ga obožavam :)
    missxdoe recently posted…Few new things #4.My Profile

  223. Moj najdraži miris je Chanel Coco Noir,ženstven dovoljno jak,volim postojane i orjentalne mirise.

  224. Omiljeni parfem mi je Burberry sport. Volim ga zato što je za sve prilike. Nije jak, nije sladunjav. Mogu ga imati na sebi i danju i noću jer se savršeno uklapa. Ne postoji osoba koja me nije “njuškala” zbog savršenog mirisa, a dečko uvijek poludi kad koristim najdraži Burberry. :)))

  225. Dior- Adict. Uvijek u svojoj kolekciji uz ostale mirise imam i ovaj,to je “moj” miris.Savršeno pristaje na moju kožu ,kad njega imam baš svi me pitaju koji je to miris,i kako mi dobro pristaje.

  226. Mexx-ovim parfemima se uvijek vraćam…uglavnom koristim ove drogerijske jeftinije parfeme….na zalost nisam u mogućnosti se mjeriti sa odgovorima gdje je cijena parfema pola moje plaće….
    sretno onoj koja ovaj osvoji!!:)

    pusa

  227. Godinama najdraži Dior J’odore, vječni parfem; ženstven, elegantan i glamurozan <3 Svaki put kad imam frku na poslu, ga nosim :-)

  228. Najljepši parfem je Manifesto by Yves Saint Laurent, slatkast, strastven i romantičan, izuzetno dugotrajan, nekako miriši na samopouzdanje! Njega bih izdvojila iako sam do sada imala samo tester, njegov miris mi je ostao negdje “zapisan” u čulima, moj idol, zasad neostvarena želja i jednostavno kralj parfema! Od onih koje koristim sada bio to Chopard Wish -kralj moje kućne police :) ,slatkast i nježan.

  229. kenzo-flower, osvojio me na prvu :)

  230. Moj najdrazi parfem je Naomi Campbell NaoMagic no sada ga je nemoguce pronaci, volim ga jer mislim da mi jako dobro pristaje i kada ga god nosim dobivam dobre komentare :D a to je ono sto svi volimo….

  231. upravo ovaj jer je nježan, ženstven a ipak zavodljiv <3 baš stvoren za mene.
    teagat@net.hr

  232. Moj najdraži i najbolji miris je muški miris :) Just Cavalli Him. To je divota od mirisa, muževan i strastven, privlačan i zavodljiv. Parfem sadrži miris divlje papričice i mene potiče na strast.

  233. Diptyque Philosykos. Najdraži (i najneobičniji) parfem kojeg sam ikada koristila. Definitivno nije za svakoga jer daleko je to od uobičajenih, generičkih mirisa. Volim jesen i kišu, a upravo on me podsjeća na miris kiše, zdrobljenog lišća, smokava…

  234. Moj najdraži parfem je Miss Dior zbog svog romantičnog i modernog mirisa. To je bila ljubav na prvu. Glavna nota parfema je miris ruža,koje su moje omiljeno cvijeće :)

  235. Moj najdrazi parfem je angel – Thierry mugler zato jer mirise najljepse na svijetu i lijepo mi pristaje .

  236. Moschino, Cheap&Chic Light clouds!
    Zato što me podsjeća na početak ljeta.

  237. Poison-moj prvi koji sam dobila od dragog pa sam za njega sentimentalno vezana,a i naravno fino miriše:)

  238. Moj najdraži miris je Dolce&Gabbana ”Light Blue”.

  239. Moj najdraži miris je Escada Into the blue… zato što je svjež i prozračan, te nije sličan ni jednom drugom parfemu, a ja volim biti drugačija!!!

  240. Givenchy Ange Ou Demon – jednostavno mi je predivan!

  241. Najdraži parfem mi je Lacoste Pour Femme. :)

  242. Najdraži parfem? To je bar jednostavno: Chloe Love, Eau Florale. Zašto? Probajte, pa ćete vidjeti ;)

  243. YSL in Love Again
    Miris je poseban, slatkast, cvijetno-voćni, topao i iznimno dugotrajan. Odličan za tople ljetne večeri, ali i u cijeloj godini!

  244. Najdraži parfem mi je Gucci Guilty. Osvojio me na prvo mirisanje, i već se družimo nekoliko bočica po redu. Jako volim taj miris, osjećam se ženstveno i senzualno kada ga nosim, i jako je dugotrajan što je veliki plus.

  245. Najdraži parfem mi je Coco Mademoisselle, profinjen i ženstven…baš za mene :)

  246. Moja najdraži miris je Lolita Lempicka…zato jer po zimi imam osjećaj da me grije….:)))

  247. Eternity, Calvin Klein – volim ga zato što je cvjetnog mirisa, a nije previše jak, svjež je, mogu ga nositi i ljeti i zimi

  248. zapravo nemam najdraži parfem. ja se zaljubim u svaki koji ima osvježavajući, cvjetni miris. zadnji takav je bio Marry me… od Lanvin-a. jako dobar :)

  249. Lolita, zato jer miriše tako bajkovito – obožavam :)
    Adi recently posted…Dontodent električna četkica za zube – recenzijaMy Profile

  250. Vrlo drag miris, bila bi prava sreća da ga dobijem

  251. Najdraži miris mi je CK Euphoria. Sa njim dobijem nevjerojatnu dozu samopouzdanja!

  252. Paco Rabbane Ultraviolet, jer me podsjeća na neka bolja vremena…

  253. Dior Pure Poison! Ne znam reći zašto, jednostavno sam na prvu postala opsjednuta tim mirisom, i diiivnom bočicom! :)

  254. Paco Rabbane – Lady Milionare; osjećaj Worth a Million :)

  255. Prada Candy :) Miriši po slatkišima, neodoljivo.

  256. sophisticated says:

    Moj najdraži miris je Sensoria by Oriflame. Kupila sam ga davno i u biti ga više skoro pa i nemam (čuvam zadnjih par kapi). Nedavno sam ga pronašla na dnu kutije i pomirisala i miris me totalno vratio u vrijeme kad sam ga koristila (prije više od 3 godine) – u razdoblje kad sam se zaljubila u svog sadašnjeg dečka. Namirisana istim tim mirisom, sad nakon 3 godine, i njemu sa probudila sjećanja, a i priznao mi je da sam mu tako lijepo mirisala, da je obožavao taj moj miris. Nažalost, više ga nema u prodaji, voljela bih ga opet koristiti. No možda je vrijeme za neki novi, za stvaranje novih mirišljavih uspomena… :)

  257. Black XS – upečatljiv, poseban….. drugačiji od svih drugih….

  258. alien by Thierry Mugler, ljubav na prvo mirisanje. Poseban, drugačiji

  259. Christian Dior Jadore lOr. Nema puno mirisa koji mi se sviđaju ali ova esenca parfema je nesto prekrasno. Lijep pozdrav.

  260. moj trenutni ljubimac je YSL – Manifesto <3 moram priznat da obozavam slatkaste mirise, a ovaj ljepotan je upravo takav. Sladak, praskast, puderast, opojan ali ne i pretezak, taman za nadolazece hladne dane ;)

  261. Moj najdraži parfem je Jil Sander Pure, elegantan i dugotrajan parfem, a istovremeno svjež i čist, ma najnajnaj :)
    Sretno svima!!

  262. Versace Crystal Noir, savršeno odražava moju osobnost (istovremeno nježan i jak, i jednostavno poseban) i mami komplimente na svakom koraku :D

  263. Dior Addict…vec 10 godina,savrsenstvo!

  264. Najdraži mi je Guerlan Samsara. Zašto? Ne znam ni sama…jedino što znam da ga se ne mogu “našnjofati”. Kad ga stavim na sebe ne mogu maknuti nos s mjesta gdje sam našpricana. Ko da me opčini svojim mirisnim oblakom.

  265. Moj najdraži miris je miris kokosa jer me podsjeća na ljeto, a najdraži parfem mi je Escada Sunset heat jer uz njega vezujem lijepe trenutke života.

  266. Moj najdraži parfem je Gaultier Squared. Uvijek su mi muški parfemi bili intrigantniji i upečatljiviji i s ovim uniseks parfemom sam zadovoljila svoju strast za takvim parfemima, a da opet nije u potpunosti muški. Miriše toplo, seksi i slatkasto. Za mene je savršena kombinacija mirisnih nota. :D

  267. L’occitane 4 ruže – obožavam miris ruža, vraća me u djetinstvo u bakin vrt pun ružinih grmova – pa kud ću bolje nego odabrati miris koji ima ne jednu već četiri ruže :)

  268. Chanel Coco Mademoiselle :) postojan, ženstveni , za sve prilike :)

  269. Toliko ima dobrih mirisa da je ponekada tesko dati odgovor,jer kao i zena svaki je poseban na svoj nacin.Mozda mi je malo drazi Dolce&Gabbana ”Light Blue”.

  270. Moj najdraži parfem definitivno je Gucci Guilty. Ja sam uvijek za nešto kriva, pa se ja i taj parfem nekako najbolje slažemo! :))))

  271. igorova maja says:

    Paco Rabanne “Lady Million” mi je najomiljeniji, zato jer je intenzivan i senzualan, cvjetno-drvenasta kombinacija u elegantnoj bočici. U isto vrijeme je i elegantan i opuštajuć, kao san djevojke koja želi da bude obožavana :)

  272. Moj najdraži parfem je već godinama Versace Crystal Noir, prvi put mi ga je poklonio otac i uz taj parfem vežem neke lijepe uspomene :)

  273. Vila bez krila says:

    Ovisno o raspoloženju, sezoni ili prilici mjenjam parfem, uvijek ih imam nekoliko i stalno sam u procesu otkrivanja novih. Trenutno sam raspoložena za Lancome Magie Noire pa eto moglo bi se reći da mi je to najdraži parfem večeras

  274. Moj najdrazi parfem definitivno je Beckham Signature. Cvjetni sa dozom pudera, mmmm bas prekrasno mirise.
    Jedina mu je mana sto se kratko zadrzava na kozi :(

  275. She- Fun. nekako mi je vrckav i ljetni.. a tog osjecaja nikad dosta! :)

  276. Moj najdraži parfem je Eternity Calvin Klein. Zašto? Prije 10 godina sam ga dobila na dar od tadašnjeg dečka a sada muža-bio je to prvi parfem koji sam ikad dobila. Budi uspomene, divne uspomene.

  277. Uuuuuu ja bi osvojila,mirise ooodlicno

  278. Lacoste Creme
    Lagan, a opijajući miris

  279. trenutno mi je najdraži ‘green tea’ by elizabeth arden… ne znam hoće li i sutra biti ;)
    krasno darivanje, hvala na prilici :D
    nail crazy recently posted…Juliana NailsMy Profile

  280. 212 SEXY By CAROLINA HERRERA For MEN- za mene uvjerljivo najbolji parfem koji me svaki puta ponovo obori s nogu, mislim da bih ga mogla prepoznati među tisućama drugih i uvijek bi bio N.O. 1 !!

  281. Lancome tresor in love! Obozavam! Pravi omjer pravog cvijeca.

  282. Uhh odakle početi… Idemo ovako, Angel (Thierry Mugler) kod mene ne smije nestati!! :) Već dugo godina njega najčešće koristim, ali naravno tu su još i drugi… Zimi mi je najbolji Lolita Lempicka. Taj mi parfem nekako ljeti nikako ne odgovara, ali zimi… pa izaziva ovisnost :) E onda, ove godine sam nešto zapela za Armani Code. On mi je nekako odgovarao u svakoj situaciji. A ljeti, The Oneee :)
    Inače volim jače parfeme, čak i ljeti, ali neki čak i mene znaju ljeti zagušiti :)

  283. Moj naaajdraži parfem je Givenchy Very Irresistible jer se s njim osjećam baš posebno.

  284. Moj najdraži parfem je Lolita Lempicka. Dobila sam ga na poklon prije 7 godina od zaručnika , odmah sam znala da ima ukusa. :) Mmmmm, budi sva osjetila.

  285. Calvin Klein Beauty – tako je jednostavan, elegantan, profinjen za mene baš kako mu i ime kaže… beauty! Obožavam ga.

  286. Već sam 15ak godina vjerna DKNY NY…podsjeća me na pubertet, prve izlaske…odrastanje. Šteta što ga je vrlo teško pronaći u Hrvatskoj…no isplati se uloženi trud ;) ;) ;)

  287. Thierry Mugler Alien – jer se osjećam ko izvanzemaljac

  288. Moj najdraži miris jer Oriflame Amber Elixir jer me očarao od prvog dana i odmah sam znala da je to taj parfem :) Stalno ga kupujem :)

  289. Moj najdraži parfem je Muglerov Womanity. Zato jer je ženstven, poseban, sladak i slan u isto vrijeme, prozračan a primamljiv i dubok.

  290. Najdraži mi je Hugo Boss Orange. Prvi put sam ga pomirisala kod prijateljice prije par godina i oduševio me istog trenutka te kada me sestra za prošli rođendan pitala što želim, odmah sam joj rekla da želim Boss Orange :)
    Ima svjež, citrustasti miris…super je za ljetne dane, ali i kao miris za izlazak :)

  291. Najdraži parfem mi je definitivno Dior Hypnotic Poison. Veže me brdo sjećanja uz njega i bio je poklon od drage osobe prije puno godina. Uvijek mu se vraćam.

  292. SLAVICA KRŠIĆ says:

    clo…….trenutačno jer sam ga na hreliću kupila od nekog dragog dede za 80 kn,,,,nadam se da ću opet imati sreću pa naći nešto tako dobro a jeftino…:)

  293. Parfemi su moja velika strast. Ima ih nekoliko koje volim osjetiti na sebi, ali onaj koji bih izdvojila je Dior Pure Poison.
    Čaroban i snažan miris koji u meni budi osjećaj ženstvenosti. Prilikom nošenja osjećam ga cijelo vrijeme bez da mi izaziva mučninu. Pravi mali cvjetni dragulj.

  294. Perceive Dew iz AVON-a. Ovaj miris je odličan izbor za svakodnevne prigode jer je baziran na koktelu citrusnih tonova koji mirisima daju energičnost :)

  295. Moj najdraži parfem je In the mood for love – Gianfranco Ferre. Miris ovog parfema podsjeća me na prošlost, ljubav i sreću. Osjećam se lagano i poletno i uvijek mi namami osmijeh na lice. Svaka kap toga parfema podsjeća me na najbolje trenutke koje sam provela u Zagrebu. Zato obožavam ovaj parfem.

  296. Moj najdraži je D&G Light Blue, jer je bio prvi na mojoj još davnoj dječjoj polici, kada sam dobila mali uzorak, a kasnije je na toj istoj polici stajalo najjeftinije, najmanje pakiranje za koje sam skupljala novčiće. Danas, na velikoj polici stoji i najveće pakiranje. Prati me kroz život ;)

  297. Estee Lauder Pleasures – jako fini cvjetni miris. Osjećam se poletno i veselo kad ga nosim ….. baš kao proljeće. K tome još mi je draga uspomena s putvanja u Paris.

  298. J.Lo Glow after dark, taj parfem sam dobila od svoje velike ljubavi i uvijek mi budi lijepa sjecanja.

  299. armani code :)) a najbolji je zato što je poklon od dečka haha :D

  300. Obožavam parfeme, isprobala sam ih u zadnjih godinu dana barem desetak,najčešće ostatke po par ml u bočici koje nabavim, neki mi se svide više,neki manje, ali samo jednom u životu sam imala pravu puno bočicu finog parfema, želim ovaj već neko vrijeme, nisam ga ni isprobala

  301. Moj najdraži parfem je Miss Dior Cherie jer me svojim ženstvenim mirisom osvojio na prvu. Kad ga stavim na sebe, osjećam se poput princeze. :-)

  302. Moj najdraži parfem je Miss Dior Cherie jer me svojim ženstvenim mirisom osvojio na prvu. Kad ga stavim na sebe, osjećam se poput princeze. :-)

  303. Najdraži mi je novo otriveni Mexx woman , jednostavno me oduševio svojom slatkošću i notama koje pruža nakon nekoliko sati :)

  304. Najdrazi miris mi je Nina Ricci ,obozavam ga i vec ga godinama koristim,Ima jos dosta super mirisa koji mi se svidjaju ali ovaj mi je bas najdrazi.

  305. Najdraži parfem mi je Cacharel Amor Amor – toliko senzualan i poseban, ljubav na prvi šnjof, mislim da ga nikad neću zamijeniti :)

  306. CK Euphoria Blossom – zaljubila sam se u taj miris dok sam prvi put pomirisala uzorak u Cosmopolitanu. Kasnije mi ga je moja ljubav poklonila za Valentinovo… Sad godinama kasnije, iako je pukla ljubav uzmeđu mene i mog dečka, ona s CK Euphoriom je i dalje neraskidiva i to je moj miris broj 1 – senzualan, zavodljiv, tajanstven, baš po mom ukusu :)

  307. Lady million, obozavam mirise koji se osjete duze vrijeme i mirisi mi preeesavrseno, totalno moj stil :P

  308. Moj najdrazi parfem je od Naomi Campbell onaj u obliku “nokta”.Taj parfem osijecam cijeli dan na sebi,mnogi mi govore kako imam dobar parfem,za njega me vezu neke lijepe uspomene ,fino mi mirisi,..i bas zbog toga svega taj parfem posebno volim :)

  309. lolita lempicka <3, iako volim bilo koji, a da je svježi i voćni

  310. Obozavam sve svoje parfeme. Svaki uglavnom ima svoju pricu i budi davna sjecanja i uspomene na lijepe trenutke. Kada bih morala izdvojiti jedan koji bi stavila na prvo mjesto opet bih se dvoumila izmedju Chloe Love i Versace crystal noir… Bit cu fer i svrstati ih na jedno mjesto, neka bude drugo. Na prvo mjesto stavljam Chanelov Bleu, muski miris! Obozavam ga, koristi ga moj decko, sto mu daje jos jedan plus, i decku i parfemu naravno :)
    Miris koji ga je obiljezio, i miris s kojim je on obiljezio sve sto je njegovo a ja volim mirisati na Chanel Bleu :) <3

  311. Moj najdrazi parfem je Maec Jacobs-Daisy. Nije bas jeftin ali je predivan, cvjetni za svaki godisnje doba i za sve prilike.. Drugi po redu mi je Bvlgari Omnia Amethyste!

  312. Moj najdrazi parfem je Versace Versence, bila je ljubav na prvi miris,
    osvojio me svojoj svjezinom, prozracnoscu i dugotrajnoscu, a i budi min predivne
    uspomene :)

  313. Godinama najdraži – GUCCI rush 2 !!!!

  314. Najdraži mi je Kenzo Jungle L’Elephant, to je prvi parfem koji sam ko klinka posuđivala od mame i uvijek me vrati u to doba :)

  315. Definitivno YSL Classique parfem!
    Predstavlja ono sto jesam i cemu nastojim teziti.
    S njime se osjecam mocno i predivno; kao da mi je samo nebo granica! :)
    Zenstven, profinjen, damski i ljubav na “prvi pogled”.
    <3

  316. Moj najdraži parfem je Hugo Boss Femme. Dobila sam ga na poklon od dečka i divan je, miriše jako ženstveno i elegantno. :)

  317. najviše volim parfem Christina Aguilera :)

  318. moj najdrazi parfem je l’erbolario papavero. obozavam miris zbog maka, uzasno je postojan,a postao je i moj zastitni znak

  319. Ajme, teško je izabrati najdraži parfem, mnogi su mi dragi i često mijenjam favorita, ali nekako najviše lijepih uspomena vežem uz D&G Light Blue :)

  320. Često ih mijenjam i uvijek kupujem drugi. Trenutno najčešće koristim Chloe -Love!

  321. najdrazi parfem mi je light blue od D&G jer me podsjeca na moju prvu ljubav, prvu godinu faksa, svadbu i ostale drage trenutke <3

  322. Moj omiljeni parfem je Bvlgari Omnia Amethyste koji sam prvi put namirisala na prijateljici i tada sam se u njega zaljubila^^ Nakon par mjeseci sam ga dobila za rođendan od nje i potrošila prvu bočicu, ali još uvijek čuvam malo unutra kao podsjetnik na svoju prvu mirišljavu ljubav :)

  323. Najdraži parfem mi je trenutačno Escada Magnetism, ali koji će mi parfem u kojem trenutku biti najdraži ovisi o mom raspoloženju ali i o godišnjem dobu. :)

  324. Moj najdraži parfem je Naomi Campbell with kisses jer me podsjeća na dane zaljubljenosti i vedrinu koja me obuzimala tih dana. S ovim bih parfemom voljela započeti novo poglavlje u životu.

  325. Moj najdraži miris je Naomi Campbell Sunset. Na moju veliku žalost nema ga više u prodaji. Jednostavno mi je odgovarao u svakom pogledu. Zaljubila sam se prvi put kad sam ga probala. Imam još par kapi parfema u bočici i to čuvam već godinama… Još uvijek ponekad znam otvoriti bočicu i prisjetiti se. Sad ga je zamijenio jedan vrlo sličan parfem S by Shakira.

  326. Trenutno najdraži je The Beat-Burberry =) savršen je, poseban je, ne mogu ga usporediti ni s jednim, svi se oduševe kada ga osjete na meni i pitaju me koji imam parfem :)

  327. Emporio Armani – She, jer me podsjeca na mamu a sad ga i ja posjedujem zahvaljujuci mom divnom decku :)

  328. Moj najdraži je Thierry Mugler Alien, jednostavno mu nema ravnog, neobičan, jak, široke aure i nevjerojatne postojanosti! I uz njega me vežu najljepše uspomene! To i jest suština naše ljubavi: ništa ne može probuditi emocije i sjećanja kao parfem.

  329. Moj najdraži parfem je D&G Light blue parfem i njegova jeftinija kopija – Benetton paradiso inferno pink :) Na meni su postojani, a najvažnije od svega; nisu teški i pružaju baš onaj pravi osjećaj svježine i čistoće! ♥

  330. Predivna nagradna igra za sve ljubitelje parfema <3 Kao strastveni zaljubljenik u iste teško mi se odlučiti za jedan jedini one & only, jer to doista ne mogu. Čest sam posjetitelj jedne predivne parfemske stranice, gdje komentiram parfeme, dopisujem se s ostalim članovima s kojima razmjenjujem iskustva o pojedinim parfemima, o njihovoj trajnosti, auri, notama koje prevladavaju itd. Naposljetku, zalijepit ću jedan vlastiti komentar o Chopardovom Wish parfemu, ne želim da pomislite kako preuzimam tuđe komentare jer vam mogu dokazati na koji god hoćete način da je komentar upravo moj.

    ~If I could have just one wish I would wish…

    da se budim pokraj tebe, nježno da me poljubiš i uputiš mi bezbroj osmjeha koji će mi uljepšati novi dan.
    Kada napokon dođe taj dan lijeno ćemo se razvlačiti i rastezati po krevetu, pa ćemo se još malo ljubiti i slatko maziti. Zatim ćemo se ustati, a ti ćeš nam pripremiti nesscafe od vanilije koji ćemo zajedno ispiti u našem toplom domu. Na stolu će se pronaći pokoja mliječna karamela u onoj staklenoj posudici koju ću krišom prije tebe pojesti,a ti ćeš me preko oka uz najljepši osmijeh pogledati.
    Takav vam je moj Wish, sav je mazan i ušuškan. Voli toplinu i bliskost s kožom osobe koja ga nosi. Pravi se naporan i težak, a tako je mio, mekan i drag. Zaljubljen je taj Wish, zaljubljen u onoga tko ga nosi. Toj osobi će pokloniti naljepši buket ruža, najukusniju kavu s okusom vanilije i najslađu kutiju mlječnih karamela.
    ….i kad bih imala samo tu jednu želju, željela bih tebe, da uvijek budeš moj vjerni suputnik s punom torbom osmjeha i ljubavnih slatkih darova~

    Eto kao što se vidi zasigurno, jedan od omiljenijih mi je Wish…volim takve slatke, ljepljive, mazne, guste, ušuškane parfeme stvorene za prohladne zimske noći provedene s najdražom osobom..uz njega izdvojit ću Cacharel Lou Lou također kao favorita, potom Thierry Mugler Angel i Alien i YSL Elle…barem za ovu divnu jesen koja nam dolazi.

  331. Moj najdraži parfem je Chloe by Chloe. Znate ono kad žena pronađe parfem koji joj toliko dobro pristaje da može nositi samo njega i osjećati se potpuno spremna za izlazak? E, takav ja osjećaj imam s ovim parfemom, u potpunosti me osvojio :)

  332. Gucci Rush 2 – puno ljudi ga ne voli i kažu da je vulgaran ili prenapadan, ali to me ne dira, meni je divan. svaki put kad ga pomirišim preplave me različite emocije, dok s drugim parfemima to nije tako, jednostavno mi dobro mirišu. Rush me podsjeća na noć, strast, mladost, život – ne mogu to dobro riječima opisati. :)

  333. Armani Code – izuzetno dominantan, puderast, meni čak orijentalan, dugotrajan miris, samopouzdanje u bočici

  334. trenutno me drži Paco Rabanne Lady Million ali kopije, naravno, jer sam original odavno potrošila a za novi se nema :P..prije sam imala ovisnosti tipa In love again koji me držao par godina a onda je nestao sa polica, a na Tresoru sam bila isto dobrih 5-6 godina, kao i na CK One. Imala sam avanture sa La Coste Pink i Naomi razne verzije ali bile su kao one night stand, ništa na duže staze. Meni je to čista ovisnost ali hvala bogu, bolje to nego nešto drugo. :D

  335. Chanel Chance eau fraiche je moj najdrazi parfem. Razlog: osvojio me na prvu, podsjeca me na putovanja i na sve sto volim.
    Delilah recently posted…Online makeup kupovina – moji najdraži online shopoviMy Profile

  336. Moj najdraži parfem je Gucci Guilty, jer sam ga dobila na poklon od dečka za godišnjicu, a i predivno miriše i dugo traje. :)

  337. najdrazi parfem L’occittane Cudesni cvjetovi, najsladi miris koji sam probala, savrsen i u zimi i u ljeti a jos je poklon od.drage osobe :-))

  338. Thierry Mugler – Alien

    Then dark came to fall
    And silence was all
    A beauty shone bright
    Surrounded by light

    I fell in love with an alien :)

  339. Chanel Chance je neobično privlačan, poseban, erotičan…mrvicu muški opor, ali uvijek prvenstveno razdragan, ženstven, skladan i…nevjerojatno ugodan i blizak:)

  340. Moj najdraži parfem je BOURJOIS CLIN D’ŒIL PASSIONNÉE. Kao

  341. Moj najdraži parfem je BOURJOIS CLIN D’ŒIL PASSIONNÉE. Volim mirise koji me podsjećaju na neko razdoblje života i odvedu me u prošlost. Ovaj Bourjois je upravo taj – podsjeća me na jedan predivni studeni u Pragu prije dvije godine. I dan danas kad ga pomirišim, kao da sam tamo:)

  342. najdraži parfem mi je D & G – Light Blue jer me podsjeća na neka sretna vremena

  343. Dior – Hypnotic Poison

    Jedan od mojih najdražih parfema ikada,jak,izazovan i kad kad ga stavim na sebe uvijek se bolje osjecam.
    predivan ,vrh od parfema

    ali ona stara verzija

  344. od kada mi je draga poklonila Cool Water od Davidoffa to je moj parfem nr. 1
    ovo je super parfem, lijepo dočarava miris vode, postojan je, ugodan, muževan i veoma nosiv. i svjež, vrlo, vrlo svjež.
    moja draga zna izabrati a ja bi volio nju iznenaditi sa Lancome jel život je lijep :)

  345. Ove 2013. godine imam omiljene:
    -ljetni -Zara Silk, ne znam zašto ljubav na prvu
    -zimski- Lancome La vie est belle , zašto osjećam se posebno

  346. Burberry – Body – elegantan je i zavodljiv, baršunast i kremast, volim njegovu putenost, istovremeno je nježan, a vrlo senzualan – moj tip parfema

  347. Uh, teško je izdvojiti, ali pokušati ću :) Obožavam, obožavam JPG Gaultier2, mogu ga namirisati na km, nikada mi ne dosadi, uvijek ga moram imati u svojoj kolekciji. A parira mu (iako već klasika) Hypnotic poison od Diora.

  348. Jedan od najdražih – L’Eau de Kenzo Amour. Volim slatkaste, nježne, puderaste mirise. I svakako bi voljela isprobati ovaj koji darujete, sigurno će mi se svidjeti! :)

  349. Najdraži parfem mi je Laura Biagiotti Sotto Voce, jer je to parfem koji je mama koristila kad sam bila mala :)
    To mi je baš pravi miris djetinjstva, kad se naslonim na mamu i zaspem, a udišem ostatke Sotto Vocea.
    Nic recently posted…NARS Train BleuMy Profile

  350. Light blue od Dolce&Gabbana! Prozračan, svjež, poseban…

  351. Joop! Le Bain jer obozavam vaniliju :)

  352. chloe signature…prekrasan,dugotrajan, ma neodoljiv.. i tjera ljude da se okrecu za tobom B-)

  353. Moj najdraži parfem je od cindy crawford summer day. ali na žalost taj parfem više nigdje ne mogu pronaći. tako je lagan, osvježavajuć, idealan za ljeto….

  354. nazalost nisam jos otkrila parfem koji bih voljela toliko da bih ga nazvala najdrazim. zaista bih ga voljela otkriti, ali me jako tesko osvajaju parfemi. nije da ih ne volim ili nesto, volim imati neki fini parfem i nositi ga s vremena na vrijeme – ali se veselim jednom otkriti miris koji ce me toliko oboriti s nogu da cu ga stalno htjeti nositi.

  355. Moj najdraži parfem je Givenchyjev Ange ou Demon. Riječ je o predivnom orijentalcu iznimne postojanosti koji mi daje neopisivo samopouzdanje i koji posebno lijepo dolazi do izražaja na hladnijim temperaturama koje nam sada dolaze <3. Iako koristim i druge parfeme, on je moj signature parfem kojem se uvijek rado vraćam. Pravi je izbor za sve koji vole puderaste, trajne i posebne parfeme! :)

  356. Moj najdrazi parfem je MOSCHINO-Glamour :) obozavam ga,podsjeca me na izlaske s frendicama i druzenje :) lijep je,svima se svidja,primam komplimente kad ga nosimi iskreno i da sam obucena u trenirku a imam taj parfem osjecam se lijepo i dotjerano :) jednostavno podize raspolozenje svojim finim mirisom :) eto kako nama zenama i jedan parfem moze uljepsati dan ;) Parfem mi je poklonila tetka i on je bio moj prvi pravi originalni parfem.

  357. Bvlgari omnia coral, a zašto? – kad sam ga prvi put nanjušila na kolegici, toliko sam joj dosađivala sa šnjofanjem, da mi ga je na kraju dala. :D A i slaže se s mojom kožom za razliku od nekih koji su se usmrdili na meni… :/

  358. Moj najdraži parfem je dior j’adore. Ženstven je, poseban, prvi parfem koji mi se svidio i zbog kojeg sam počela nositi parfeme. Imam ih nekoliko dragih, ali ovaj mi je najdraži i uvijek ga imam u pričuvi :).

  359. Moj najdraži parfem je Calvin Klein One. Opravdano nosi to ime jer je za mene The One! :)

  360. Moj omiljeni parfem je CK-EUPHORIA taj parfem u meni budi toliko ljepih sjecanja, toliko ljepih trenutaka prevedenih sa dragim ljudima. Vraća me u vrijeme kada je sve bilo ljepse, bolje, lakse.. kada smo bili mlađi i sretniji, veseliji..Podsjeca me na dane bezbrižnosti.. Volim taj parfem jer je dio mog zivota i dio odrastanja.

  361. Sculpture Nikos za žene je moj najdraži miris iz razloga što je toliko neobičan. Nažalost, više ga se ne može naći u našim trgovinama.

  362. Odnedavno mi je baš Lancome La vie est belle najdraži miris – po meni miris radosti.

  363. Volim mjenjati parfeme, a zna se da miris najlakše potakne sjećanja. Pa tako svaki put kad osjetim neki svoj prijašnji parfem točno znam gdje sam bila, s kim sam se družila… No najljepša sjećanja se jave kad pomirišem Armani Diamonds. On me vodi u razdoblje prije 7 godina kad sam započela fakultet, preselila se u Zagreb, stekla novo društvo i upoznala dečka.. naši prvi spojevi, prve noći…

  364. moj najdraži parfem je L’Eau par Kenzo. Divan, diskretan, vodenast, osvježavajuć, skroz svjež, odličan za proljetno, sunčano i ljetno vrijeme.

  365. Moj najdraži parfem je Gucci Rush2… nemam objašnjenje zašto, jednostavno ga obožavam :)

  366. Le Male Jean Paul Gaultier
    izgrađen na kontrastima: tradicionalni i drski, svježi i blagi, jaki i senzualni, jednom riječi: apsolutno neodoljivi za žene miris, ali sad ga koristim samo u posebnim prilikama, dragu sam s njim osvojio :)

  367. Flower by Kenzo

    Ovo je bio moj prvi parfem i sjećam se da sam ga htjela isključivo zbog bočice. Miris me uopće nije interesirao jer su me makovi i “arhitektonski” oblik bočice toliko oduševili da sam ga odmah morala kupiti.
    Ima neku dozu prefinjenosti, i jednostavno je prepoznatljiv.

  368. Body Burberry – Bio je ljubav na prvi njuh i nije me iznevjerio uz njega sam to prava ja – elegantan je i zavodljiv, baršunast i kremast, volim njegovu putenost, istovremeno je nježan, a vrlo senzualan

  369. Đurđica VK says:

    Donna Trussardi – Meni je ovaj miris preprepredivan! Ima i nešto kremasto, toplo, a ujedno i osvježavajuće u njemu. Jako lijep i ultraženstven a flašica je savršena!

  370. Gordana goga says:

    Angel Thierry Mugler – parfem koje me oborio s nogu, snažan i jak,ima stav i energiju.Ili si spremna za nj ili nisi,nema sredine s njim. Direktno,izravno.

  371. D&G Light Blue – a što reći o njemu osim da je savršen (meni). Za mene je on: mladost, veselje, vedrina, pozitivna energija, proljeće, privlačnost, magnet u bočici. A što je za vas, to tek trebate otrkiti ;)!!

  372. Ivana od Igora says:

    Sve ovisi o godišnjem dobu i mom raspoloženju taj dan, imam ih mali milion to bi rekao moj dragi. Ali onaj koji mi je najdraži i jedan jedini je YSL Opium, nešto savršeno,tajanstveno!

  373. Moj najdrži je Alien Thierry Mugler zato što je svemirski i po nazivu i po mirisu. Od dana kad smo se “upoznali” pa sve do danas za mene ne postoji ni bolji, ni ljepsi, ni zenstveniji, ni zavodljiviji parfem… Za mene je on number one u svemu.

  374. Maria Cindrić says:

    Versace – Versus jednostavno ga obožavam! Ponekad u prolazu samo pomirišem bočicu i odmah se oraspoložim. Svi me pitaju koji parfem nosim, kažu da je idealan za mene :)

  375. Kenzo flower – jer me podsjeća na najljepše trenutke u mom životu :)

  376. Lady Million by Paco Rabinne – jednostavno je predivan i uz njega se osječam kao djevojka od milijun novčića :)

  377. moj najdraži parfem je little black dress to mi je bio prvi parfem i oduševio me zbog svog mirisa

  378. Dior Hypnotic-Poison, savršen parfem, otrov u pozitivnom smislu, obara sa nogu! Ljubav na prvi miris

  379. Moj najdraži parfem je Trussardi Skin koji se nažalost više ne proizvodi , a njega posebno volim jer zbilja daje osjećaj druge kože, ima potpuno tajanstven i neobičan miris. Također vraća sjećanje na prekrasne trenutke provedene kad sam ga koristila.

  380. Definitivno jedan jedini Jasmin Noir Bvlgari on je nježan, opojan, ali i mračan i romantičan, meni najbolji parfem iz Bvlgari-a

  381. Moj najdraži parfem je Chloe u Edp verziji. Nakon što sam ga osjetila na jednoj gospođi, i kad mi je rekla o kojem se parfemu radi kupila sam ga istog trena.
    Miriše tako čisto, i svježe! Kupovat ću ga stalno i stalno :)

  382. Moja draga mi je davno kupila 1 Million Paco Rabanne, i stalno sam vjeran samo njemu ai ona nema ništa protiv tog parfema, ove godine sam joj kupio i ženski Lady million al nije bila oduševljena, rekla je tvoj je bolji. Miris za sve generacije!

  383. Chanel No. 5 jednostavno miris nad mirisima, klasik a opet drugačiji, nešto najdivnije što sam pomirisala u svom životu. I gdje ga stavim dragi me poljubi, lol

  384. Lancome Hypnose za mene je ovaj parfem nešto posebno, savršeno, ljubiteljica sam Lancome parfem i većinu sam isprobala, ali za sada mi je Hypnose numero 1, a velika mi je želja imati i ovaj novi La vie est belle jel kako kaže njegov naziv ŽIVOT JE LIJEP a moj bi bio još ljepši uz njega :)

  385. YSL Manifesto to je moj potpis, moj parfem, moja aura. Njegova uloga je da bude glasan, da najavi svoj dolazak unaprijed, kad s njim uđem u punu salu ljudi svi se okreću za mnom.

  386. ajme Kenzo Amour je moj izbor, 3 bočice, tri boje a isti mirsi, svake godine si kupim po jednu bočicu i sad zbilja imam kolekciju doma. Jednostavno ga se ne mogu zasititi, kao najtoplija i najmekša dekica od kašmira, mazan, nježan, sladak, topli, grije….

  387. D&G THE ONE – jednostavno neodoljiv!!!!!! jako glamurozan otmjen i privlačan…koristim ga dugo vremena i već je par bocica potrošeno :) ….. parfem koji vam uljepša i popravi dan …… ne nametljiv i dugotrajan :) kao i ja jedna jedina :)

  388. Armani Diamonds – o parfemu mogu reći samo jedno – znate li kakav je osjećaj nositi dijamante? NEOPISIV

  389. Trussardi Donna -dobila sam ga za rođendan i jedan od parfema koji me u zadnje vrijeme oduševio na prvi njuh. Meni je ovaj miris predivan! Ima i nešto kremasto, toplo, a ujedno i osvježavajuće u njemu. Mislim da bi se fino razvijao u svako godišnje doba. Jako lijep i ultraženstven, za pravu damu

Comments are closed.