[Beauty decor] Kistovi za šminkanje!

 photo beauty_decor_kistovi01_zps6b3bcd0c.jpg

Već neko vrijeme želim s vama podijeliti kako i u čemu držim svoje kistove za šminkanje, ali nikako da to dođe na red. No, napokon sam se jučer uhvatila fotkanja pa tako poslikala kistove i čaše u kojima ih držim. Ne znam kako vi, ali ja volim raznorazne čaše/zdjelice koje mogu poslužiti za sve i svašta (a da nije posluživanje hrane). Jedini problem koji imam s ovakvim načinom organizacije je taj da se ja ne mogu suzdržati kod kupovine pa onda umjesto 5 kupim 10 različitih čaša i onda se nikako odlučiti koje točno želim držati na stolu (tj. koje želim koristiti za beauty decor). Ah, ti životni problem. :D

Uglavnom, na slikama niže možete vidjeti u kakvim čašama držim svoje kistove. :)

Zara Home

Ove dvije čaše kupila sam u Zara home dućanu (Arena centar, Zagreb), čak sam ju već i pokazivala na blogu. Cijena jedne je 39,90 kuna. Nije najjeftinije, ali stvarno su prekrasne – od debljeg su stakla i imaju krasan uzorak po sebi. ♥

 photo beauty_decor_kistovi03_zps223e84e9.jpg

Muller

U Mulleru se može pronaći jako lijepih detalja za dom pa uvijek i tamo škicnem ako ima nešto zanimljivo. Prije par mjeseci sam prvi put pronašla ove male vaze pa sam ih iskoristila za štapiće za uši u studiju i doma, a to ste već mogli vidjeti ovdje. Osim za štapiće za uši, one su mi idealne i za kojekakve sitnice – za olovke, za svašta nešto, pa tako i za kistove. Cijena jedne je 15,90 kuna (to se nalazi u stalnoj ponudi i mislim da se uvijek mogu pronaći).

 photo beauty_decor_kistovi02_zps1d3420a6.jpg

Living

Za kraj sam ostavila meni najdraže posude za kistove, a kupila sam ih neki dan u Livingu (stigao im je novi asortiman, nisam primijetila da su to stavili na stranicu ili fejs). Ovo su ustvari svijećnjaci ako se ne varam, ali ja ih ne namjeravam koristiti za to. Ovo mi se čini kao puno bolja namjena. :D Cijena jednog svijećnjaka je 19,00 kuna i stakleni su. Uzorak mi je odličan! ♥

 photo beauty_decor_kistovi04_zps05e643a4.jpg

U čemu vi držite svoje kistove?

Vesna

8 Replies to “[Beauty decor] Kistovi za šminkanje!”

 1. Volim ovakve staklene posudice koje se prenamijene za kistove :)

  Kod mene se svako malo rotira nekoliko posudica. Trenutno su dvije limenke od Cole (jedna sa srčekom, druga sa pusicama) i staklenka od džema koju sam popunila sa ukrasnim staklenim oblucima i ukrasila sa srebrnom mašnom :) A RT kistići su u svojoj torbici :)
  Nyx recently posted…Burt’s Bees Lip Balm with Pomegranate OilMy Profile

 2. Kistove, olovke, tuševe i sl. držim u jednom stalku za olovke koji ima postolje koje se okreće. Jedino pudere i sjenila nisam uspjela strpat u njega :)

 3. Ja svoje kistove držim u keramičkoj, bijeloj posudici (shabby), dok ruževe, olovke i slične okrugle stvari :D držim u običnim staklenim posudicama različitih oblika (ovisno koja debljina otvora mi zatreba :)

 4. Uvijek se divim tvojim staklenim posudama za kistove, ali nažalost ih ja ne mogu koristiti :(
  Stalno ih premještam pa me strah da mi ne padnu i razbiju se. Zasad svoje kistovlje držim u metalnoj čaši za olovke :D
  Nic recently posted…MAC Ruby WooMy Profile

 5. ove iz Mullera mi se najviše sviđaju :) Samo ih ja vidim za neku pannacottu :D

 6. A sigurno se da naći i u Offertissimi čaša s lijepim dizajnom, baš ću pogledati! Ja svoje držim u običnoj čaši, ali dalo bi se tu svašta napraviti.

 7. ja za svoje vise manje imam teglice, al ni nemam puno kitova, od ove trojke ove kockaste su mi najljepse (ja sam vise za jednostavnost)
  Lendoxia recently posted…Neutral tanned make up lookMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.