Artdeco olovke za obrve, slike & swatchevi

 photo artdeco_olovkezaobrve00_zps1a62c29f.jpg

S obzirom da već dugo koristim Artdeco olovke za obrve, ali i da sam nedavno kupila sve dostupne nijanse kod nas (barem mi se čini da su sve dostupne), odlučila sam ih sve strpati u jedan post i pokazati swatcheve svih nijansi. Inače sam s vremenom postala više fan sjenila za obrve, ali u posljednje vrijeme koristim kombinaciju oba proizvoda jer mi samo sjenilo ili samo olovka definitivno nije dovoljno. Da ne razglabam na dugo i široko u postu odlučila sam o toj tematici snimiti jedan video i pojasniti sve što bi vas možda moglo zanimati. Slobodno mi već sada napišite u komentaru na što želite da obratim pozornost pa da pričam o onome što vas ipak najviše zanima kada su u pitanju obrve, ali svakako ću podijeliti i svoje savjete vezane uz oblikovanje i definiciju obrva. :)

No, da se vratimo na Artdeco olovke. Artdeco ima dvije vrste olovaka za obrveobičnu olovku za obrve i Designer olovku za obrve. Razlika između ove dvije je što obična olovka dolazi u 6 nijansi, a Designer u 3 nijanse (kod nas su dostupne tri) i, osim toga, Designer olovke na drugom kraju olovke imaju češljić. Razlika u cijeni je u biti značajnija – obične olovke koštaju 43 kune, a Designer 66 kuna.

Ja sam jako dugo koristila običnu olovku u nijansi broj 5 koja je ustvari sivo-crna nijansa, što je meni odgovaralo dok sam bila crnokosa. Sada mi je definitivno takva nijansa prejaka i previše agresivna u kombinaciji sa svijetlom kosom tako da mi trenutno savršeno odgovara nijansa broj 6. Nijansa broj 6 opisana je kao srednje sivkasto-smeđa nijansa i opis joj je ustvari jako dobar jer trenutno savršeno paše mojim obrvama – jako ih lijepo i izražajno definira, ali ništa pretjerano i ne izgleda umjetno što mi je jako bitno. Svakako ću još dodatnih detalja reći u mom skorašnjem video uratku, a do tada pogledajte swatcheve ovih nijansi. :)

Olovke za obrve

 photo artdeco_olovkezaobrve01_zps3bfd9acd.jpg

 photo artdeco_olovkezaobrve02_zps4606f923.jpg
slijeva: 1, 2, 3, 4, 5, 6

 photo artdeco_olovkezaobrve04_zps4d9db66e.jpg
slijeva: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Designer olovke za obrve

 photo artdeco_olovkezaobrve03_zpsebae7d7c.jpg
slijeva: 2, 3, 7

 photo artdeco_olovkezaobrve05_zps10aed94c.jpg
slijeva: 2, 3, 7

Artdeco ima i sjenila za obrve, također imam sve nijanse, ali nisam se sjetila i njih uslikati za ovaj post, pa mislim da ću njih jednostavno spomenuti samo u tom videu kada ga budem snimala. Samo su tri sjenila i trenutno mi nijedna nijansa ne odgovara.

Što vi preferirate – olovke ili sjenila?

Vesna

9 Replies to “Artdeco olovke za obrve, slike & swatchevi”

 1. Oboje :)
  A imam jako dugo tu artdeco olovku, br.2 i odlicna je i teskooo za potrosit :)

 2. Mislim da će mi uskoro trebati nijansa br. 5 :D Nisam još koristila olovke, nego samo sjenila, ali morat ću i to probati :D
  Mirela recently posted…Lilith prirodna kozmetika, recenzija :DMy Profile

 3. preferiram sjenila. čini mi se da bi mi designer olovka u nijansi 7 super odgovarala :)

 4. nekako preferiram sjenila – imam osjecaj da ih puno lakse kontroliram, teze pretjeram i to;) koristim bas od artdecoa sjenilo za obrve, ono najtamnije, i apsolutno mi je savrseno!

 5. Više volim sjenila jer sam do sad nailazila na olovke koje nisu najbolje funkcionirale za popunjavanje obrva, odnosno nisam mogla pronaći odgovarajuću nijansu. Prema ovome, kupila bih nijansu 3 i 6, 6 bih koristila nakon farbanja dok sam još plava :D A 3 kad mi se počne vidjeti izrast kao sad recimo :DD
  Petite Chérie recently posted…Look by Bipa olovka za usne #11 peachMy Profile

 6. Ja nisam sigurna sto bi bilo vise u mom smjeru sestica ili sedmica iako sestica vjerojatnije iako bi bilo bolje mozda da je mrvu toplija
  Lendoxia recently posted…My top 10 tv seriesMy Profile

 7. ja ih ne popunjavam :( sve sto sam do sada gledala po blogovima je korištenje smeđih boja i na crnim obrvama kao što su moje. trenutno mi je boja kose smeđa a planiram je i mjenjat u neku prirodnu crvenu ali obrve nikad nisam mjenjala sukladno boji kose. volila bi koristit olovku i sjenila,a sad kako ih kombinirat prema prirodnoj boji obrva i mjenjanju boje kose,neznam.
  tina recently posted…empty #5My Profile

 8. Koristim i olovku i sjenilo, nekako mi je draže sjenilo, mislim da je lakše s njime dobiti prirodniji izgled. No imam problem naći odgovarajuću boju sjenila, pa te ovim putem molim za preporuku. Ova Artdeco olovka 6 je prvi proizvod za obrve koji u potpunosti odgovara boji mojih obrva, pa mi možeš preporučiti neko sjenilo u toj istoj nijansi? Sve koje sam do sad isprobala ili su pretople smeđe nijanse ili su mi pretamne…

 9. Poštovana, imam tamno-bakar-smeđu nijansu kose :) zanima me koju olivku da koristim? po svim portalima mi preporučuju smeđecrvenu, pa me zanima koja bi mi ARTDECO najviše odgovarala.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.