Artdeco kist za rumenilo (i usporedba sa Sigma F40 kistom)

Danas vam donosim recenziju za jedan kist kojeg koristim posljednja 3 mjeseca skoro pa svaki dan i s kojim sam i više nego zadovoljna pa sam zaključila da MORAM s vama podijeliti hvalospjeve (i mislim si kako sam to trebala učiti još puno ranije). :D

Prilikom puštanja kolekcije Talbot Runhof (prvi post, drugi post) Artdeco je zajedno s njom u prodaju pustio i jedan novitet među svojim kistovima, a riječ je o kosom kistu za rumenilo s bijelim dlakama. Naravno, prva asocijacija kada sam ga ugledala bio je Sigma F40 kist namijenjen konturiranju (iako ga ja koristim za nanošenje rumenila) tako da vam danas donosim dojmove o Artdeco kistu i usporedbu sa Sigmom F40.

Odmah na početku moram reći da otkad sam prvi put isprobala kosi kist za rumenilo, a ima tome jedno tri godine, najčešće upravo takve kistove koristim za nanošenje rumenila. Tu i tamo posegnem za nekim drugim kistom, ali u načelu sam najvjernija kosim kistovima. Kao što sam na početku spomenula, ovaj kist koristim već tri mjeseca i ne mogu vam niti opisati riječima koliko sam zadovoljna – održavanje je vrlo jednostavno, dosad mi nije ispala nijedna dlaka, suši se poprilično brzo, dlake su jako fine i mekane, odlično pokupe rumenilo te ga jako lijepo rasporede na jagodicama i odlično blendaju. Duljina kista s dlakama je 15 cm, a samo drška je 11,5 cm. Idealan je i za manju kozmetičku torbicu jer kist nije dugačak, za razliku od nekih, tako da se bez problema može nositi u torbici kako bi se rumenilo popravilo tijekom dana (osobno to ne radim jer mi rumenila traju, ali uvijek mi je npr. lakše na put nositi kistove s kraćom drškom). Sve u svemu, ne mogu dovoljno nahvaliti ovaj kist i definitivno ću kupiti još barem dva za zalihu, samo da plaća sjedne u ponedjeljak. :D I da, još jedna novost kod Artdeco kistova je ta da su nedavno redizajnirali svoje kistove i uz sve kistove se sada dobije i mrežica kako bi se očuvala forma kista, a i to je super kada kistove nosite u torbici – dlake se neće gužvati. :) Cijena ovog kista iznosi 83,00 kn što je stvarno fer cijena za kist ovakve kvalitete!

A što se tiče usporedbe sa Sigmom F40 mogu samo reći da ustvari nema prevelike razlike – mala je razlika u duljini drške, a i dlake su kod Artdeco kista mrvicu mekše. To su ustvari jedine dvije razlike i ako imate Sigma F40 ovaj kist vam nije potreban (osim ako niste poput mene pa volite imati više kistova za istu namjenu).  ;) I da, Artdeco, za razliku od Sigme, dostupan je kod nas za kupnju, što je svakako plus! :)

Slike

 photo artdeco_blush_brush01_zps0c375307.jpg

 photo artdeco_blush_brush01a_zps4c84f235.jpg

 photo artdeco_blush_brush04_zps0937647b.jpg

 photo artdeco_blush_brush03_zpsa56fca4c.jpg

 photo artdeco_blush_brush02_zps8dbfc57f.jpg

Vesna

*press uzorci

14 Comments on Artdeco kist za rumenilo (i usporedba sa Sigma F40 kistom)

  • Vesna
   December 2, 2013 at 5:09 pm (4 years ago)

   Pa baš i nije s obzirom na cijenu kistova kod nas :D

   Reply
 1. Ilayen
  December 2, 2013 at 1:25 pm (4 years ago)

  Mislila sam da ćeš poslikati kistove uz neko rumenilo ili šaku jer ne mogu procijeniti koje su veličine, a baš mi se sviđaju =)

  Reply
  • Vesna
   December 2, 2013 at 4:59 pm (4 years ago)

   Ovdje možeš vidjeti kist s ostalim proizvodima pa dobiti dojam o veličini – link :)

   Reply
   • Ilayen
    December 3, 2013 at 2:26 pm (4 years ago)

    Hvala =)

    Reply
 2. Ana
  December 2, 2013 at 2:15 pm (4 years ago)

  Jel ovaj kist sada u stalnoj ponudi? Pitam iz razloga jer ova kolecija uopće nije došla kod nas u BiH pa bi ga u Mulleru kad odem do Splita…

  Reply
  • Vesna
   December 2, 2013 at 5:10 pm (4 years ago)

   Je, kist je u stalnoj ponudi i u Mulleru bi ga morali imati :)

   Reply
   • Ilayen
    December 3, 2013 at 2:25 pm (4 years ago)

    Hvala =)

    Reply
   • Ana
    April 17, 2014 at 1:36 pm (3 years ago)

    Bila sam jučer u Mulleru. Ovaj kist sad košta 156 kn :( nije mi jasan toliko skok u cijeni pa ga ipak nisam kupila …

    Reply
 3. sassy
  December 3, 2013 at 10:30 am (4 years ago)

  nemam niti jedan kosi kistić za rumenilo i baš ću pogledati ovaj artdeco-odlično izgleda,a nije ni skup ;)

  Reply
 4. Iva
  December 5, 2013 at 11:25 am (4 years ago)

  iznenadilo me koliko je kist zapravo mali (na pozitivan nacin, ja volim manje kistove za rumenilo). moj je nazalost izgubio jednu dlaku tokom pranja, nadam se da nece vise… stvarno se brzo susi, to me bas odusevilo! danas ce imati premijeru kod mene, jedva cekam da ga isprobam :)

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Artdeco kist za rumenilo (i usporedba sa Sigma F40 kistom)

 1. […] bih istaknula i Artdeco kosi kist za rumenilo/konturiranje kojeg je Vesna već recenzirala, a ja bih nadodala da mi je bolji nego MAC 168 kist s […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge