Artdeco Dita Von Teese Golden Vintage kolekcija, slike & swatchevi

This post is also available in: English

Treća, i posljednja, Artdeco kolekcija u suradnji s Ditom Von Teese zove se Golden Vintage i trenutno je još uvijek dostupna u Mullerima kod nas (nalazi se na zasebnom stalku s prethodne dvije Ditine kolekcije).

Kolekcija dolazi u luksuznom zlatnom pakiranju i zaista je vrhunac ove suradnje. Ja sam na isprobavanje dobila par proizvoda, uglavnom proizvode za usne i s obzirom da sam već isprobala i ruževe i lip lacquere iz Ditine kolekcije nemam ništa novo za nadodati osim potvrditi ranije mišljenje – volim ove proizvode, pogotovo ruž!


ruž, nijansa 15

U ovoj kolekciji dostupna su tri ruža, a ja sam dobila nijansu 15. U pitanju je toplija crvena nijansa koja vuče na narančasto, ali zaključila sam da mi uopće ne stoji loše iako ja ne volim ovakve nijanse ruževa tj. uvijek imam dojam da mi loše stoje. Tekstura je fina, kremasta ali ne razlijeva se i odlično se fiksira na usnama i postojana je. Ne koristim olovku s ovom nijansom.

Ovako nijansa izgleda na mojim usnama, slikano na dnevnom svjetlu bez blica.

U kolekciji možete pronaći dva lip lacquer proizvoda, nijanse 28 i 70. Nijansa 28 bila je dostupna i u prvoj kolekciji tako da je ovdje drugačije jedino pakiranje, a nijansa 70 je nova nijansa. Nijansa 28 je lijepa crvena nijansa, bez shimmera i savršeno će izgledati kako dodatni sloj preko crvenog ruža za usne. Nijansa 70 je shimmerasta tamnija crvenkasta nijansa.


lip lacquer, nijansa 28


lip lacquer, nijansa 70

Ovako proizvodi izgledaju swatchani na mojoj ruci. Primijetite kako je ruž ovdje ispao nekako intenzivnije narančast nego možda na mojim usnama.

Od ostalih proizvoda dobila sam umjetne trepavice. I sada vidim da sam jedan par trepavica zaboravila uslikati pa ću staviti press sliku za njih. :)


trepavice broj 26


trepavice broj 43


trepavice broj 48

A evo što možete pronaći od preostalih proizvoda, plus još malo promo slika :)


paleta sjenila


rumenilo


puder u kamenu


ruževi: 15, 28, 36


lip lacquer: 28, 70


lakovi za nokte: 156, 169

Kako vam se sviđa ova kolekcija? Jeste li možda dosad kupili koji proizvod iz ove kolekcije?

Vesna

*PR uzorci

9 Comments

  1. oooo dear lord! kolekcija je predivna! neznam kako ovo nisam vidila do sad. morala bi do mullera :D

    • Nije dostupna u svim Mullerima. Dostupna je samo u Mulleru u Zg na trgu, CC1 East i West, Garden Mall i Muller u Splitu, ali za zadnji nisam 100% sigurna više :)

  2. mozda onda i bolje da nema u rijeci jer bi bankrotirala :D

  3. Gorgeous colours and packaging!!

  4. Kolekcija je predivna, zaista. Najviše mi se sviđaju hajlajteri i rumenila, nijanse ruževa su standardno krasne, ova sjajila mi se čine baš odlično pigmentirana i krasnih boja.

  5. Ajme, ovo rumenilo! *.*

  6. Ajmeeeeeeee prekrasnoća! <3 :)

  7. Rumenila su predivna!

  8. Jel bi ti se dalo usporediti ruž nijansu 15 s nijansom 03 iz Perfect Color njihove kolekcije? Čine mi se full slične možda čak i iste :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>