Anastasia Beverly Hills Master palette by Mario, recenzija i swatchevi

 photo mario_palette_zpsgev7m6nj.jpg

Napokon je na red došao post o Anastasia Beverly Hills Mario paleti, znam znam, obećala sam ga davnih dana i nikako da ga natipkam. Za one koji ne znaju, ”uhvatila” me trudnoća i trudničko stanje te dane provodim tako da jedva gledam (u prijevodu – ne funkcioniram :D). Nadam se da će uskoro proći i taj beskrajan umor kao i vrlo, vrlo naporne mučnine.

Idemo mi na paletu :). Na prvi pogled ova paleta djeluje hladnije, odnosno neutralnije naspram Modern Renaissance palete, o kojoj možete čitati ovdje. No, ona u biti nije toliko hladna koliko se čini već ima taj jedan zemljasti rang boja koji djeluje više neturalno/hladnije dok je Renesans paleta baš izričito topla i puna crvenih tonova te ta toplina više dolazi do izražaja.

 photo anastasia_mario2_zpstpz0ppgq.jpg

Jedina hladnija nijansa u ovoj paleti je Claudia, tamno siva nijansa s plavim podtonom. Ostale su sve nijanse tople izuzev nijanse Lula, koja je neutralna prema toplom.

 photo anastasia_mario4_zpsip1z0ihh.jpg

Apsolutno sve nijanse u paleti su savršene pigmentacije, a za swatchanje nisam koristila primer, nikada ga ne koristim, te sam doslovno prstom uzela malo sjenila iz palete i prebacila na ruku. Nisam primijetila da iti koja nijansa ima problem s teksturom te se nisu trusila kao ona iz Modern Renaissance palete, iako je kod nje taj fall-out zaista minimalan.

Paleta je manja od Renesans palete te ima i dva sjenila manje, ukupno ima 12 nijansi. Kompaktna je i idealna za putovanje, a napravljena je od kartonske ambalaže.

Ovu paletu bi idealnom učinilo to da ima jednu mat svijetlu nijansu, odnosno baznu nijansu. To joj baš fali i meni nije dovoljna da napravim kompletan look. Uvijek kod šminkanja krećem s tom baznom nijansom ili ju koristim na kraju kada ”čistim” rubove ili ju pak volim staviti ispod obrve. Da ima tu nijansu bila bi savršena.

 photo anastasia_mario3_zpsqfl6bl14.jpg

Dakle paleta ima 12 nijansi i to – Hollywood (srednje zlatna nijansa s perlastim shimmerom, toplog podtona), NYC (crvenkasto smećkasta nijansa s perlastim shimmerom, toplog podtona), Kim (srednje smeđa nijansa s narančastom primjesom te zlatnim shimmerom, topli podton), Muse (zagasita crveno smeđa nijansa, metalik odsjaj, topli podton), Marina (svijetla bakrena nijansa, metalik odsjaj i topli podton), Claudia (siva nijansa s plavim podtonom, sitan shimmer, hladan podton), Lula (sivo smeđa iliti taupe nijansa, mat finiš), Isabel (zagasitija narančasa nijansa, mat finiš), Violeta (tamnija crvenkasto smeđa nijansa, topli podton i mat finiš), 5h Ave (topla zlatna nijansa, metalik odsjaj), Bronx (tamnija maslinasta nijansa, zlatan shimmer i topli podton) i Paris (tamnija brončano smeđa nijansa, frost finiš).

 photo anastasia_mario6_zpsiyxnslku.jpg

 photo anastasia_mario5_zpszowlxfvp.jpg

Paleta je kupljena u Americi u Sephori te je koštala nekih 40ak dolara, mašem Petri ovim putem i još jednom se zahvaljujem što mi ju je uzela :). Paleta je bila Limited Edition te ju više nemaju na službenoj stranici, ali se da pronaći na Ebayu i Amazonu. Samo pazite se fejkova.

Jeste bacile oko na ovu paletu ili ju kupile?

Martina

About Martina

Vizažistica sa zagrebačkom adresom koja se šminkanjem bavi već više od pet godina te ima vlastiti makeup studio (mm studio). Osim što šminka, veliki je zaljubljenik u kozmetiku i kozmetičke proizvode te se upravo zbog toga upustila u blogerske vode.

4 Replies to “Anastasia Beverly Hills Master palette by Mario, recenzija i swatchevi”

  1. Pokušala sam ju naručiti kad je tek izašla ali to je bila nemoguća misija pa sam odustala. Fejkova se jako bojim pa ne želim riskirati jer je navodno i sam Mario upozoravao koliko se paleta nenormalno fejka. Ali bar uživam u divnim fotkama.

    1. Da i ja sam ju prvotno planirala naručiti, ali kako je Petra taman bila u Americi onda mi ju je ona uzela tamo. Mislim da ako gledaš na ebayu i ako gledaš provjerene sellere da straha nema, ali vjerujem da je cijena odletila u visine.. možda se negdje opet pojavi :)

  2. Imam i obozavam (jedino crnu nijansu nikad ne koristim) :))
    Ali sama paleta je prepreodlicna

    1. Je, krasna je <3

Leave a Reply

CommentLuv badge